Τέταρτη θέση για τις νεάνιδες της Αμιλλας Τρίπολης-Παπαδημητρίου: «Μας πρόδωσε η κούραση»

Εντυπωσιακές στην επανάληψη οι νεάνιδες της Αμιλλας Τρίπολης επικράτησαν με 42-56 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και κατέκτησαν την τέταρτη θέση, με τις Τσουκαλά και Μανιατά να πετυχαίνουν τους 49 από τους 56 πόντους των νικητών.





Ο Απόλλων που δεν χρησιμοποίησε την Κοτζαϊτση λύγισε από την κούραση των συνεχόμενων αγώνων.
Δεκάλεπτα: 12-9, 26-30, 30-45, 42-56
Διαιτητές: Διμπινούδης-Γιακείμη
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Παπαδημητρίου): Δανιηλίδου, Αντωνίου, Τρυφωνίδου 2, Βυρλίου 8, Κουρτίδου 6,  Σιδέρη 2, Χαϊντάρι 2, Γρηγοριάδου, Περπέρογλου 8, Καρακούλα 14, Αθανασιάδου.
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Τσουκαλάς-Βερβαινιώτης): Παρασκευοπούλου 4, Σαραντοπούλου, Μανιατά 18(2), Τσυκαλά 31(3), Οικονομάκου 3, Σταθακοπούλου, Κοκκώνη, Μπαρμπαγιάννη, Θεοδωράκη, Γκατζιώλη, Μίχα, Σαλαβράκου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έλενα Παπαδημητρίου (Προπονήτρια Απόλλωνα Πτολεμαΐδας):  «Θεωρώ ότι το πρόγραμμα δεν ήταν ευνοϊκό για μας και η κούραση μας πρόδωσε. Από ένα σημείο και μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας γιατί εκτός από το σώμα ήταν κουρασμένο και το μυαλό των παικτριών μου. Στόχος μας πλέον είναι να ξεκουράσουμε τις κορασίδες και να προετοιμαστούμε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων».

Μιχάλης Βερβαινιώτης (Προπονητής Αμιλλας Τρίπολης): «Είμαστε χαρούμενοι που βγήκαμε καλύτερη επαρχιακή ομάδα σε αυτό το Πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορέσαμε. Ελπίζουμε σε μια ανάλογη πορεία στο επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων».

Ο αγώνας είναι προσφορά:


Ακαδημίες Κοριτσιών



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια