Περίπατος επί της Αμιλλας για τις νέανιδες του Πρωτέα Βούλας-Τι δήλωσαν οι δύο τεχνικοί-Ρήξη χιαστών η Μαγγίνα

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το δεύτερο σημερινό παιχνίδι του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων. Ο οικοδεσπότης Πρωτέας Βούλας συνέτριψε με 90-11 τη Άμιλλα Τρίπολης σε έναν αγώνα που δεν αντέχει κριτικής.






Δεκάλεπτα: 31-5, 47-9, 72-11, 90-11
Διαιτητές: Μπούκας, Γρίβα
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Σόφτσης): Χατζηβασιλείου 6(2), Μαγγίνα, Καραμπάτσου 10, Καραλή 6, Κολλάτου 10(2), Δημητρακοπούλου 10, Νάκου 2, Ράτζα 10, Καρλάφτη 7(1), Δανδουλάκη 8, Αναστασοπούλου 8, Μυλωνάκη 13(1).
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βερβαινιώτης-Ψιμούλης): Παρασκευοπούλου 1, Σαραντοπούλου, Οικονομάκου 2, Σταθακοπούλου, Κοκκώνη 4, Μπαρμπαγιάννη, Θεοδωράκη, Γκατζιώλη, Μίχα, Σαλαβράκου 4.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θάνος Σόφτσης (Προπονητής Πρωτέα Βούλας): «Το παιχνίδι μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε μια διαχείριση στο χρόνο συμμετοχής των παικτριών μας προκειμένου να υπάρχει φρεσκάδα για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό».

Μιχάλης Βεβραινιώτης (Προπονητής Αμιλλα Τρίπολης): «Ευχαριστούμε τον Πρωτέα Βούλας για την φιλοξενία. Συγχαρητήρια για τη νίκη του. Από αύριο αρχίζει ουσιαστικά για μας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα ενσωματωθούν στην ομάδα η Αναστασία Τσουκαλά και η Νεφέλη Μανιατά».

*Η Ελευθερία Μαγγίνα η οποία τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας υπέστη τελικά ρήξη χιαστού. Η σέντερ του Πρωτέα Βούλας το προσεχές Σάββατο θα κάνει επέμβαση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια