Θρίαμβος των νεανίδων του Αρη επί του Παναθηναϊκού-Τι δήλωσαν οι προπονητές

Με απίστευτη εμφάνιση και τεράστια ψυχικά αποθέματα οι νεάνιδες του Αρη επιβλήθηκαν με 62-43 του Παναθηναϊκού και εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται σε λίγη ώρα στη Βούλα.








Οι «κίτρινες» με εντυπωσιακή εμφάνιση για άλλη μια φορά από τις αδελφές Τσινέκε και την Αντωνιάδου, κατάφεραν μετά τη δεύτερη περίοδο να πάρουν διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα πανηγυρίζοντας τη μεγάλη επιτυχία με δεδομένο των τεσσάρων βασικών απουσιών τους από το ξεκίνημα του τουρνουά( Παπαρδέλα, Τζιότζιου, Κατσαμούρη και Ιγγλέζου).
Δεκάλεπτα: 14-17, 38-28, 51-37, 62-43
Διαιτητές: Τσαρούχα-Κωνσταντινόπουλος
ΑΡΗΣ(Μαρβάκης-Ατακτίδης): Σικαλίδου, Αντωνιάδου 16(3), Τσινέκε Ε. 26(1), Γκρίτζαλη, Τσινέκε Κ. 13, Θωμόγλου 3(1), Βαντσιούρη 2, Μπουντούκα 2, Γιαννουσίου.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Καντζιλιέρης-Αρχιμανδρίτης): Κασδαγλή 7(1), Βελούδη, Στούπα 6, Φρίμα, Καββάδα 8(2), Παπαγεωργοπούλου 1, Καράντζαλου 4, Σελούλη, Εζέτζα 7, Πράπα 8, Κακούρη, Τσέτα 2.

Δηλώσεις

Σίμος Μαρβάκης (Προπονητής Αρη): «Κάναμε μια υπερπροσπάθεια. Θέλω να πω μπράβο στις παίκτριές μου, Μέσα σε λίγες ημέρες γίναμε μια άριστη ομάδα. Συνεχίζουμε. Και όπως λέει και το μότο μας… το στυλ πάνω απ’ όλα».

Γιώργος Καντζιλιέρης (Προπονητής Παναθηναϊκού):  «Τελειώνει το τουρνουά αφήνοντας μας μια γλυκόπικρη γεύση που δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση, όπως πιστεύαμε, μετά την εμφάνιση με τον Πρωτέα. Μας πρόδωσε η άμυνα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άρης πήρε διαφορά  και παρά την προσπάθεια που κάναμε δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στον Άρη και αλλά περισσότερα συγχαρητήρια στις παίκτριές μου για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια