Ο απολογισμός της χρονιάς από τις Ελπίδες Ηλιούπολης

Με συνολικό απολογισμό 6 νίκες-20 ήττες εκπλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι Ελπίδες Ηλιούπολης στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ1 ΕΚΑΣΘ.










Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, «η ομάδα τερμάτισε δωδέκατη στον σχετικό όμιλο, και αγωνίστηκε στα play out της κατηγορίας όπου γνώρισε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και υποβιβάστηκε στη Γ2 κατηγορία της ΕΚΑΣΘ.

Επίσης στο θεσμό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο, σε νοκ άουτ παιχνίδι από τον σαφώς ανώτερο Ατρόμητο Τριαδίου.

Ο στόχος της παραμονής μπορεί να μην επιτεύχθηκε αλλά οι εμπειρίες που αποκομίστηκαν, δίνουν στην ομάδα εφαλτήριο αγωνιστικότητας για τη νέα καλαθοσφαιρική χρονιά. Παράλληλα με αρκετές αλλαγές και κατάλληλες προσθήκες παικτών σε θέσεις κλειδιά, αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, αρχής γενομένης από τη νέα αγωνιστική χρονιά 2016-17, όπου θα επιστρέψει δριμύτερη και σαφώς ενισχυμένη.

Εκ μέρους της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας των Ελπίδων Ηλιούπολης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

 1. Ολες τις ομάδες, αντιπάλους (στελέχη, παίκτες, προπονητές) για την άψογη συνεργασία, το σεβασμό και το ήθος που επέδειξαν, όπου και αν αγωνιστήκαμε και να τους ευχηθούμε πολλές επιτυχίες για το μέλλον.

2. Τον Δήμο Παύλου Μελά για την αγαστή συνεργασία και την υποστήριξη που παρείχε στην ομάδα, με τη διάθεση των δημοτικών γηπεδικών εγκαταστάσεων για τη διεξαγωγή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, τόσο των επίσημων αγώνων όσο και για τις απαραίτητες προπονήσεις.

3. Την ΕΚΑΣΘ για την άψογη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

4. Όλους τους παίχτες, ανεξαιρέτως, που αγωνίστηκαν σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, με πείσμα και πάθος.

5. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας  παιχνίδια, συμπαραστάθηκε με αξιοθαύμαστη παρουσία στο πλευρό του αγωνιστικού τμήματος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια