Συνεχίζει στο γυναικείο του ΠΑΣ Γιάννινα ο Σιαμέτης-Οι πρώτες του δηλώσεις

Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων το γυναικείο τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο με τον προπονητή Γιώργο Σιαμέτη.
Ο νεαρός φιλόδοξος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:







«Θα είναι ο πέμπτος μου χρόνος στην ομάδα με το τεράστιο όνομα και ιστορία και είμαι πολύ περήφανος γι αυτό. Μετά την πλήρως μεταβατική περυσινή περίοδο επιχειρήσαμε την ανανέωση με πολύ θετικά αποτελέσματα. Μετά τη διαβεβαίωση της διοικούσας επιτροπής πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ενίσχυση του τμήματος καλύπτει η ομάδα πλήρως τις φιλοδοξίες μου για κάτι πολύ καλό. Θα δώσω τα πάντα για το σύλλογο και τον απίθανο κόσμο του και υπόσχομαι πως η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαιτέρως πετυχημένη».

Μετά την ανανέωση με τον προπονητή που ήταν και το πιο κομβικό κομμάτι για το σύλλογο ακολουθούν και οι ανακοινώσεις από αύριο των ανανεώσεων των αθλητριών.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΟΥΤΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ.
ΑΤΑΚΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ