Ο Κώστας Μήτογλου στο Μουσείο της ΧΑΝΘ

Ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του, ο Κώστας Μήτογλου, επισκέφθηκε το Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ με αφορμή την ολιγοήμερη παρουσία του στην πόλη της Θεσσαλονίκης.












Ο Μήτογλου τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ(ΝCAA) με το Πανεπιστήμιο του Wake Forest. Κατά την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ είχε 9,2 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 0,8 κοψίματα μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Ο Μήτογλου, που γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 11 Ιουνίου του 1996, ξεχώρισε σε νεαρή ηλικία για τις επιδόσεις του αγωνιζόμενος στα «Αστέρια» του Θόδωρου Ροδόπουλου ενώ για έναν χρόνο αγωνίσθηκε και στον Άρη. Έχει 33 συμμετοχές με την Εθνική Εφήβων (ήταν βασικό στέλεχος της στο Παγκόσμιο Εφήβων του 2015) και 11 με την Εθνική Παίδων.

Κατά την επίσκεψη του στο Μουσείο μας ο νεαρός καλαθοσφαιριστής ,συνοδεύονταν από τον πατέρα του Δημήτρη Μήτογλου, βετεράνο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. «Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία η παρουσία μου εδώ. Ευχαριστώ τον κόουτς Μπουσβάρο για την ξενάγηση και εύχομαι αυτή η προσπάθεια της ΧΑΝΘ να έχει συνέχεια», είπε ο Μήτογλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια