Τέλος της χρονιάς με γεύμα και απονομές στον Αρίωνα Σταυρούπολης-Φωτορεπορτάζ

Χθες το βράδυ η διοίκηση και το τεχνικό τιμ του Αρίωνα Σταυρούπολης, παρέθεσαν γεύμα στους παίκτες της ομάδας, στο «Ayhan - A Taste of Turkey», με αφορμή την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.





Ο πρόεδρος Χρήστος Κυρλίδης εκ μέρους της διοίκησης και ο Μάκης Κανέλλης εκ μέρους του προπονητικού τιμ, συνεχάρησαν τους παίκτες για την φετινή πετυχημένη πορεία της ομάδας και τους ευχήθηκαν υγεία και ανάλογες επιτυχίες για το μέλλον.

Πριν το γεύμα παραδόθηκαν στα μέλη όλης της ομάδας, τα μετάλλια και τα διπλώματα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΕΚΑΣΘ) για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, τα οποία απένειμε ο πρόεδρος της Ενωσης Σάββας Λόρτος το βράδυ της Κυριακής. Ήταν η επιβράβευση τον κόπων και των προσπαθειών, όλων των ανθρώπων του Αρίωνα σ΄ αυτή την αγωνιστική σεζόν.

Ιδιαίτερη στιγμή της χθεσινής βραδιάς, ήταν η απονομή τιμητικού επαίνου αναγνώρισης και ενός μεγάλου «ευχαριστώ» στον αθλητή Τάσο Καργίδη, ως αναγνώριση της προσφοράς του και της αποχώρησης του από την ομάδα (μόνο αγωνιστικά), λόγω μετοίκησης του στην πόλη της Λάρισας.

Ο σύλλογος εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο, υποστηρικτή και χορηγό της ομάδας Ayhan Ekinci, για όσα πρόσφερε όλοι την σεζόν αλλά και για την χθεσινή άψογη φιλοξενία στο μαγαζί του (Ayhan - A Taste of Turkey, Κολοκοτρώνη 21 Μονή Λαζαριστών Σταυρούπολη) και τις απίστευτες γεύσεις που «μάγεψαν» όλους.




























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια