Προπονητής σε νεάνιδες και κορασίδες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου ο Απόστολος Παναγόπουλος-Βοηθός στο γυναικείο ο Δημήτρης Σταμούλης

Το ΔΣ του Κρόνου Αγίου Δημητρίου ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Απόστολο Παναγόπουλο ο οποίος θα αναλάβει για την αγωνιστική χρονιά 2016-2017 την τεχνική διεύθυνση των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου, καθώς και προπονητής των τμημάτων νεανίδων και κορασίδων.






Όπως αναφέρεται, «ο Απόστολος έχει μια μεγάλη και επιτυχημένη πορεία στην καλαθοσφαίριση και ειδικότερα σε τμήματα υποδομών του γυναικείου μπάσκετ. Η προσφορά του αναμένεται να είναι σημαντική τόσο στα τμήματα που αναλαμβάνει αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη των νέων αθλητριών του συλλόγου. Ευχόμαστε στο Απόστολο καλή επιτυχία στο έργο του και στους στόχους που έχουμε από κοινού θέσει για τα γυναικεία τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Επίσης, για την νέα αγωνιστική χρονιά 2016-2017 ο Δημήτρης Σταμούλης αναλαμβάνει βοηθός προπονητής στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου που θα αγωνίζεται και πάλι στην Α1 εθνική κατηγορία, στο πλευρό του Δημήτρης Λαγοπόδη. Ο Δημήτρης και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα συνεχίζει να προπονεί και το τμήμα των παγκορασίδων».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια