Εντυπωσιακή έναρξη για τον Πρωτέα Βούλας-Επικράτησε με 91-30 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας για το Πανελλήνιο Νεανίδων-Τι δήλωσαν οι προπονητές

Εχοντας μεγάλο προβάδισμα μετά το πέμπτο λεπτό ο Πρωτέας Βούλας επικράτησε με το ευρύ 91-30 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας. Οι παίκτριες της ομάδας από την Δυτική Μακεδονία, φάνηκε πως δεν έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στο παιχνίδι, καθώς το μυαλό τους είναι στην συνέχεια του τουρνουά.




Κορυφαίες των νικητών οι Δανδουλάκη, Κολλάτου και Ράτζα ενώ από τον Απόλλωνα διακρίθηκαν Κοτζαϊτση και Καρακούλα.
Δεκάλεπτα: 20-10, 45-14, 62-22, 91-30
Διαιτητές: Δημόπουλος-Ρίζος
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Σόφτσης): Χατζηβασιλείου 4, Μαγγίνα 2, Καραμπάτσου 6, Κολλάτου 16(1), Δημητρακοπούλου 4, Νάκου, Ράτζα 15(1), Καρλάφτη 10(1), Δανδουλάκη 16, Αναστασοπούλου 5, Μυλωνάκη 13(1).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Παπαδημητρίου): Δανιηλίδου, Κοτζαϊτση 11(2), Αντωνίου 2, Τρυφωνίδου, Βυρλίου, Κουρτίδου 6(1),  Σιδέρη 2, Χαϊντάρι, Γρηγοριάδου, Περπέρογλου, Καρακούλα 9, Αθανασιάδου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θάνος Σόφτσης (Προπονητής Πρωτέα Βούλας): «Ήταν ένα παιχνίδι μετά από πολύ καιρό για την ομάδα του Πρωτέα Βούλας. Προσπαθήσαμε να δέσουμε την ομάδα μας, αφού οι περισσότερες νεανίδες κάνουν προπόνηση με τις γυναίκες και η Κολλάτου απείχε όλο το χρόνο διότι προετοιμάζεται για τις εξετάσεις της Γ’Λυκείου. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτριών και την ομαδικότητα που έβγαλαν στον αγώνα».


Έλενα Παπαδημητρίου (Προπονήτρια Απόλλωνα Πτολεμαϊδας): «Η ανωτερότητα του Πρωτέα ήταν εμφανής. Είχαμε δύο κουραστικές προκριματικές φάσεις. Σήμερα έκανα διαχείριση των παικτριών προκειμένου να κρατήσουμε δυνάμεις για τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Ο αγώνας είναι προσφορά:

                                       Ακαδημίες κοριτσιών

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια