Διεθνές Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης από τον ΣΕΠΚ-Οι ομιλητές και τα θέματα που θα αναλύσουν- Εκλογές στις 7 Ιουνίου στον Σύνδεσμο

O Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τα θέματα του Διεθνούς Σεμιναρίου Ατομικής Βελτίωσης που θα διεξαχθεί 11-12 Ιουνίου στην Αθήνα, με ομιλητές τους Κουσπινέρα, Παπαθεοδώρου, Μανουσέλη, Μαρκόπουλο, Καλαβρό και Παπαδόπουλο.





Ο Χότα Κουσπινέρα, προπονητής της Φουενλαμπράδα, θα μιλήσει σε δύο ομιλίες «για λεπτομέρειες που βελτιώνουν την απόδοση». Η πρώτη θα αφορά στην άμυνα και η δεύτερη στην επίθεση.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου στην πρώτη του ομιλία θα αναλύσει την «Ατομική τακτική: διάβασμα και αποστάσεις», αναφερόμενος σε κινήσεις περιφερειακών παικτών και σε συνεργασίες δύο ατόμων (spacing), ενώ στη δεύτερη θα αναφερθεί σε «Βελτίωση ατομικής άμυνας: on ball & off ball», μιλώντας για την ατομική συμπεριφορά σε όστι αφορά στην άμυνα πάνω στην μπάλα ή μακριά από αυτή.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάνος Μανουσέλης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα για «βελτίωση ατομικών επιθετικών χαρακτηριστικών», συνδυάζοντας ασκήσεις για ball-handling, περάσματα, footwork και τελειώματα.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος, προπονητής του Κόροιβου Αμαλιάδας, θα αναφερθεί στην επίθεση «1on1 και στη σημασία του πρώτου βήματος».

Ο Μιχάλης Καλαβρός, εξειδικευμένος στην ατομική προπόνηση, θα καταπιαστεί με το σουτ, ενώ ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει ασκησιολόγιο για βελτίωση του παιχνιδιού με πλάτη στο καλάθι».

Εκλογές στις 7 Ιουνίου

Σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού του συνδέσμου, καλούνται τα τακτικά μέλη σε τακτική γενική συνέλευση στις 7 Ιουνίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00, στα γραφεία του ΣΕΠΚ στην Καλλιθέα Αττικής (Λ. Συγγρού αρ.230) με θέματα:

1. Διοικητικός απολογισμός του συνδέσμου για το χρονικό διάστημα από 18-06-2014 έως 09-06-2016.
2. Οικονομικός απολογισμός διαχειριστικής χρήσης, έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και απαλλαγή του διοικητικού συμβουλίου.
3. Έγκριση νέων μελών και έγκριση διαγραφής μελών.
4. Αρχαιρεσίες προς εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Η κατανομή των 15 εδρών του Δ.Σ. είναι η εξής κατά γεωγραφική περιφέρεια: Αθήνα-Πειραιάς 8, Θεσσαλονίκη 3, Βορείου Ελλάδας (εκτός Θεσσαλονίκης) 1, Πάτρας-Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων 1, Κεντρικής Ελλάδας-Ηπείρου 1, Κρήτης-Νήσων Αιγαίου 1. Στη Γ.Σ. μετέχουν και ψηφίζουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη (Άρθρο 18 Καταστατικού).

Υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν και να εκλεγούν τα μέλη που θα είναι ταμειακώς εντάξει (Άρθρο 21 Καταστατικού). Στις αιτήσεις υποψηφιότητας, ο υποψήφιος αναγράφει υποχρεωτικά την γεωγραφική περιφέρεια εκ των παραπάνω, στην έδρα της οποίας διαμένει μόνιμα κατά τον χρόνο των αρχαιρεσιών π.χ. Μόνιμος κάτοικος Αθήνας δεν μπορεί να διεκδικήσει την έδρα της Κρήτης-Αιγαίου, αλλά μόνο μία εκ των εδρών της Αθήνας-Πειραιά. Αιτήσεις υποψηφίων μελών για το Δ.Σ. και την εξελεγκτική Επιτροπή υποβάλλονται εγγράφως αυστηρώς μέχρι και της προτεραίας των αρχαιρεσιών στη γραμματεία του συνδέσμου.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η γενική συνέλευση θα συνέλθει στις 09-06-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα. Σε περίπτωση που και πάλι δεν θα υπάρξει η κατά το καταστατικό απαιτούμενη απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η γενική συνέλευση θα συνέλθει για τρίτη φορά στις 11-06-2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 14.00 στην Αγ. Παρασκευή Αττικής, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντόπευκου Αγ. Παρασκευής, με τα ίδια θέματα. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης και αν χρειασθεί θα συνεχισθεί την επόμενη ημέρα Κυριακή από τις 09.00 έως 14.00 με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια