«Οι φίλοι του Πέτρου» τράβηξαν τα βλέμματα στο 5ο 3Χ3 της HOOP σε συνεργασία με την FIBA

Ο Αθλητικός Όμιλος Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού κινείται στους ρυθμούς του 5ου τουρνουά μπάσκετ 3X3 με την πρώτη του δόση να είχε ξεχωριστή επιτυχία και να χαρακτηρίστηκε από τη συμμετοχή του συλλόγου «Οι φίλοι του Πέτρου».



Και το φετινό 5ο τουρνουά της ΗΟΟΡ, που πραγματοποιείται σε τρεις δόσεις, για μία ακόμη χρονιά θα είναι υπό την αιγίδα της FIBA. Το πρώτο ραντεβού δόθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου στην έδρα της ΗΟΟΡ τη Σάλα Γεννηματά στις Συκιές (3ο-6ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών).

Οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν στη μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση καθώς το παρών έδωσαν 65 ομάδες με τους συμμετέχοντες να άγγιξαν τους 300. Οι ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους χωρίστηκαν σε 6 κατηγορίες αγοριών, μία κοριτσιών, μία με αμαξίδια και μία που αποτελούταν από τους «φίλους του Πέτρου».

Μετά το πέρας των αγώνων οι νικητές ήταν:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 8-9                   ΟΜΑΔΑ TURBO
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 10-11                ΟΜΑΔΑ GREEK FREKS
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 12-13                ΟΜΑΔΑ DREAMERS
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14-15                ΟΜΑΔΑ THE BEST
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 16-17                ΟΜΑΔΑ DIAVATA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 18+                   ΟΜΑΔΑ NO DEFENSE
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ          ΟΜΑΔΑ MEGAS ALEXANDROS
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ PETER’S FRIENDS ΟΜΑΔΑ PETER’S FRIENDS 3

Για μία ακόμη φορά υπήρξαν διαγωνισμοί και στις ειδικές κατηγορίες με τους νικητές να ήταν:

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ   ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ 8-13            ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ 14 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΡΙΜΕΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΡΙΠΟΝΤΑ 14 ΚΑΙ ΠΑΝΩ           ΚΙΟΥΣΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Ο Υπεύθυνος της ΗΟΟΡ, Γιώργος Μασλαρινός, αναφερόμενος στο 1ο ραντεβού του 5ουτουρνουά 3Χ3 στάθηκε στην πρώτη παρουσία ομάδων με αμαξίδια αλλά και στο πόσο σημαντική είναι η παρουσία όλων για τους Φίλους του Πέτρου.

«Ήταν ένα εξαιρετικό τουρνουά με πολύ μεγάλη συμμετοχή όπου για πρώτη φορά είχαμε τη συμμετοχή ομάδων με αμαξίδια και πλέον περιμένουμε ήδη το επόμενο», για να ευχαριστήσει αμέσως μετά την παρουσία παικτών για τους Φίλους του Πέτρου. Ο λόγος εκτός των Γιώργου Μασλαρινού ως Υπευθύνου της ΗΟΟΡ και Γιώργου Μπαλογιάννη ως επικεφαλής του συλλόγου «Οι Φίλοι του Πέτρου» για τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Σάββα Ηλιάδη, Κώστα Χρήστου, Γιάννη Γάκη, Θανάση Κουματσιώτη και Δημήτρη Δέσπο.

Κι όσο για τον Γιώργο Μπαλογιάννη επισήμανε: «Για μία ακόμη φορά η ΗΟΟΡ απέδειξε ότι δεν στέκεται μόνο στο αθλητικό κομμάτι αλλά και στον κοινωνικό της στην πραγματοποίηση του 5ου τουρνουά 3Χ3 όπου για πρώτη φορά συμμετείχαμε και εμείς οι «Φίλοι του Πέτρου».

Με την ευκαιρία αυτή όλοι όσοι παραβρέθηκαν έμαθαν το τι σημαίνει ο σύλλογος αυτός αλλά και το τι μπορούμε και τι θέλουμε να κάνουμε. Για αυτό και εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο αλλά και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην προσπάθειά του.

Κι αυτό καθώς τον γνωρίζω προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια και σαν συμπαίκτη που τον είχα αλλά και σαν άνθρωπο και τι προσδοκά μέσα από όλο αυτό το εγχείρημά του. Μόνο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Το ευχάριστο ότι συμμετείχαν πολλά μικρά παιδιά και χάρηκαν το παιχνίδι μέσα από μία εξαιρετική οργάνωση και ελπίζω και εύχομαι ανάλογη εικόνα να υπάρξει και στα επόμενα δύο».

Γιώργος Μασλαρινός και Γιώργος Μπαλογιάννης θα πρέπει να σημειωθεί ότι γνωρίζονται πολύ καλά από τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα. Τότε όταν συμπαίκτες στον ΒΑΟ ενώ στη συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας υπήρξαν μαζί και στον ΠΑΟΚ ενώ αμφότεροι φόρεσαν τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

Πλέον το δεύτερο ραντεβού για το φετινό 5ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ έχει δοθεί για τις 21 Μαΐου στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη και το τρίτο σε ημερομηνία και τοποθεσία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Και το 5ο τουρνουά της ΗΟΟΡ, όπως και όλα τα προηγούμενα, θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αποδέκτη το σύλλογο «Οι φίλοι του Πέτρου». Η ιδιαιτερότητά του που έγινε πράξη είχε να κάνει με το ότι για πρώτη φορά υπήρξε διαγωνισμός 3Χ3 με αμαξίδια ενώ για ακόμη μία φορά θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Τάσου Τέμπου.

Υπενθυμίζεται πως ειδικά στο φετινό τουρνουά οι δύο πρώτες του ομάδες της μεγάλης κατηγορίας 18+ αυτές δηλαδή που θα φθάσουν στο τελικό του τρίτου τουρνουά θα προκριθούν στο τελικό τουρνουά της Αθήνας σε συνεργασία με την Urban Legends. Μάλιστα μέσω αυτού θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην Πράγα σε έναν από τους παγκόσμιους σταθμούς των τουρνουά 3Χ3 της FIBA.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ειδικότητα της Καλαθοσφαίρισης του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Η διαδικασία εγγραφών και για τη 2η δόση του 5ου τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ ξεκίνησε ήδη στην ιστοσελίδα της Σχολής, www.hoopbec.gr. Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές:
Γραφείο: Ιπποκράτους 16 Συκιές
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310582454 και 6986613311
Mail: info@hoopbec.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια