Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι νεάνιδες του Πρωτέα Βούλας-Επικράτησαν με 39-86 του Ηροδότου

Στον τελευταίο αγώνα κρίθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή στο 30ο Πανελλήνιο Νεανίδων που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη Βούλα. Ο Πρωτέας επικράτησε με του Ηροδότου και επωφελήθηκε από την τριπλή ισοβαθμία με Αρη και Παναθηναϊκό κατακτώντας το κύπελλο.


Από τις νικήτριες ξεχώρισαν Ράτζα, Κολλάτου και Δανδουλάκη.
Δεκάλεπτα: 17-29, 26-47, 30-69, 39-86
Διαιτητές: Γρίβα-Φραγκούλη
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Καρλάφτης): Μαλλιαράκη, Μαυράκη Α., Μαυράκη Π., Γιαλαμά 15(2), Σαμπροβαλάκη, Βασίλογλου 2, Χριστοφοράκη 6, Νίχλου 6(2), Βαρελτζή, Γαλανάκη 8(1), Λογοθέτη 2.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Σόφτσης): Καραμπάτσου 9, Κολλάτου 16(4), Δημητρακοπούλου 4, Νάκου 2, Ράτζα 22(2), Καρλάφτη 7(1), Δανδουλάκη 14, Αναστασοπούλου 6, Μυλωνάκη 6.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θάνος Σόφτσης (Προπονητής Πρωτέα Βούλας): «Θεωρώ ότι παίξαμε καλό μπάσκετ με εξαίρεση τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Μας στοίχισε ο τραυματισμός της Κολλάτου, αλλά τελικά τα καταφέραμε και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Αυτά τα παιδιά για να διακριθούν σε υψηλό και ευρωπαϊκό επίπεδο θα πρέπει να βελτιωθούν στο αθλητικό κομμάτι και στην ατομική τεχνική. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Πρωτέα Βούλας Χρήστο Βασιλειάδη και τη διοίκηση της ομάδας που με έχει εμπιστευτεί στο πρόγραμμα ανάπτυξης του συλλόγου στο γυναικείο μπάσκετ. Είναι τιμή μου που υπηρετώ αυτή την ομάδα».


Σπύρος Καρλάφτης (Προπονητής Ηροδότου): «Ήταν μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων. Είχαμε άλλωστε και άλλους στόχους στο τουρνουά. Εμείς ήρθαμε για την εμπειρία. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτριών μου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια