Πυρετώδεις οι ρυθμοί για τα 3Χ3 ΕΟΚ και ΠΣΑΚ

Η προετοιμασία για τα τουρνουά 3Χ3 του καλοκαιριού, που συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και οι Δήμοι Ηρακλείου Κρήτης - ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Γαλατσίου και Χανίων, συνεχίζεται.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που για μία ακόμη χρονιά, η πόλη μας, θα φιλοξενήσει τουρνουά 3Χ3. Τα τουρνουά αυτά, έχουν γίνει θεσμός και είναι συνέχεια των μπασκετικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Ηράκλειο. Δεν είναι τυχαίο, ότι το Ηράκλειο, φιλοξενεί τις περισσότερες διοργανώσεις. Η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ είναι πραγματικά μεγάλη. Είναι τιμή μας να έχουμε στην πόλη μας κάθε χρόνο μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Ευχόμαστε η συμμετοχή του κόσμου να είναι ακόμη μεγαλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο, την περιφέρεια, τους χορηγούς αλλά και τον ΠΣΑΚ για την τιμή που μας κάνει να βρίσκεται κάθε χρόνο εδώ», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Μπάμπης Μαρκάκης.

«Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις διότι έρχονται πολλά παιδιά στον αθλητισμό και κυρίως στο μπάσκετ που αγαπάμε. Η παρουσία του κόσμου σε αυτά τα τουρνουά, δείχνει την αγάπη του αλλά και τις μεγάλες προσπάθειες που κάνουν η ΕΟΚ και ο ΠΣΑΚ για την προβολή του αθλήματος. Ευχόμαστε εφέτος να έχει περισσότερο κόσμο και να απολαύσουμε όλοι μαζί το μπάσκετ, είτε παίζοντας, είτε βλέποντας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Δημήτρης Μπασούρης.

Κατά τη διάρκεια των τουρνουά 3Χ3, που εφέτος θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου - περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε συμμετοχή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια