Μεγάλη ανατροπή, πρωτάθλημα και άνοδος στην Α2 γυναικών για τον ΕΟ Σταυρούπολης-Οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τα πανηγύρια και την απονομή

Υστερα από συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ο ΕΟ Σταυρούπολης επικράτησε με 59-46 της ΜΕΝΤ στην Ηλιούπολη και με 2-1 νίκες κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών και την άνοδο στην Α2.






Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όπου οι δύο ομάδες ήταν σχετικά κοντά στο σκορ, η «Ενωση» κατάφερε να… πάρει κεφάλι από τις αρχές της δεύτερης περιόδου και να φθάσει τη διαφορά ακόμη και στο +11(24-35) στα μέσα της τρίτης.

Τότε άρχισε η αντεπίθεση των γηπεδούχων που με σερί 12-2 έφεραν το παιχνίδι στον πόντο (36-37) στις αρχές της τελευταίας περιόδου. Ο «κατήφορος» συνεχίστηκε για τη ΜΕΝΤ, που έδειξε ότι δεν είχε δυνάμεις και ο ΕΟΣ πέρασε μπροστά με 41-39 με τρίποντο της Σαμαρά στο 34ο λεπτό. Τα επόμενα λεπτά, μέχρι το φινάλε, υπήρχε στο γήπεδο μία ομάδα που με πρωταγωνίστριες τις Μυγδαλιά και Σαμαρά έφτασε δίκαια στη μεγάλη επιτυχία.  

Να σημειώσουμε ότι το γήπεδο ήταν κατάμεστο από φίλους των δύο ομάδων που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Την απονομή των μεταλλίων στους δύο φιναλίστ έκανε ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος του Δήμου Παύλου Μελά, Σάκης Λαζαρίδης, ενώ το κύπελλο στον πρωταθλητή ΕΟΣ παρέδωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ, Λάμπρος Τάκης.

Δεκάλεπτα: 12-12, 19-26, 32-37, 59-46
Διαιτητές: Τζίμα-Παπαδόπουλος Χαρ.
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μπαξεβάνος): Δημητριάδου, Τσάνταλη, Πετρίδου 4, Πεχλιβανίδου, Χατζηαράπη, Σαμαρά 13(1), Καννέλογλου 7, Αντωνιάδου, Σταυρίδου 8, Μαγδαλιανίδου 3, Πλάτσα 7, Μυγδαλιά 17.
ΜΕΝΤ(Διαβολεμένου): Καμπίτση 7(1), Πεταχτή 8, Κανσίζογλου , Ριτζαλέου 7, Σωτηριάδου 10(2), Μαργαρίτη 3, Πασιούδη 2, Καβακίδου 6, Ζαμπέτογλου, Μελίνη, Σταματιάδου 3(1), Μπαξεβάνου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια