Αρχίζουν την 1η Ιουνίου τα play off και τα play out της Α2 Ανδρών- Λήγει η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής στα ειδικά πρωταθλήματα ανόδου σε Α2 Γυναικών και Γ΄ Εθνική Ανδρών-Στις 3 Ιουνίου οι κληρώσεις

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι  η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Μαΐου. Τη σκυτάλη παίρνουν τα play off και τα play out με τους αγώνες να αρχίζουν την 1η Ιουνίου.










Στα play off θα πάρουν μέρος οι ομάδες που θα βρεθούν στην 2η, 3η, 4η, 5η θέση, ενώ στα play out οι ομάδες στις θέσεις 10 έως και 13. Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες είναι: 1/6, 4/6 και 8/06, ενώ οι αγώνες της Γ’ Φάσης (playoff) θα πραγματοποιηθούν στις 11, 15 και 18 Ιουνίου.

Λήγει η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής στα ειδικά πρωταθλήματα ανόδου σε Α2 Γυναικών και Γ΄ Εθνική Ανδρών-Στις 3 Ιουνίου οι κληρώσεις

Στις 30/5 λήγει η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής των Πρωταθλητών των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, Γυναικών και Ανδρών, που συμμετέχουν στα Ειδικά Πρωταθλήματα ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών (1ο και 2ο όμιλο) και Γ’ Εθνική κατηγορία Ανδρών (2ο όμιλο) αντίστοιχα.  Τέλος στις 3/6 θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των παραπάνω Ειδικών Πρωταθλημάτων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια