Σε τρεις περιόδους τα φετινά Camp της GBA-Τι είναι-Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα Σύντομη περιγραφή SHOOTING CAMP-Γήπεδα διεξαγωγής-Περίοδοι διεξαγωγής Camp Ειδικές εκπτώσεις -Ποιοι θα είναι οι προπονητές στα Camps-Ημερήσιο πρόγραμμα Camp Τι πρέπει να έχεις μαζί σου-Επιλογή διαμονής-Δήλωση συμμετοχής

Σε τρεις περιόδους θα διεξαχθεί το φετινό Camp της GBA και συγκεκριμένα 14-18 Ιουνίου, 20-25 Ιουνίου και 27 Ιουνίου-2 Ιουλίου.





H GBA και τα Basketball Camps

Η GBA δημιουργήθηκε με στόχο να αναπτύξει το basketball μέσα και έξω από το γήπεδο. Η όλη προσπάθεια εμπνέεται από την ιδέα ότι η σωστή διδασκαλία του basketball πρέπει να συνδυασθεί με το ήθος, το σεβασμό την σκληρή δουλειά και την αγάπη τόσο για τον αθλητισμό όσο όμως και για την μόρφωση. Η πεποίθηση είναι ότι έτσι μπορεί να δημιουργηθεί μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων με σωστή αθλητική παιδεία. Η ανάγκη συνέχισης αυτής της προσπάθειας και το καλοκαίρι, οδήγησε στη δημιουργία των basketball camps.

Τι είναι το GBA Basketball Camp

Το Camp είναι μία συνέχεια της Ακαδημίας της GBA, τον Ιούνιο και τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες και παίκτριες να συνεχίσουν την προπόνηση τους, να διατηρήσουν και να δημιουργήσουν νέες φιλίες και να διασκεδάσουν παίζοντας basketball. Επιπλέον με το προαιρετικό πρόγραμμα του Shooting Camp, δίνεται η ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους αθλητές να βελτιώσουν τη μηχανική – τεχνική του «σουτ».

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Προπόνηση σε stations με μεγάλη έμφαση στα βασικά του basketball.
Ατομικά και ομαδικά διαγωνιστικά.
Αγώνες στους οποίους οι παίκτες και παίκτριες θα πρέπει να κάνουν πράξη αυτά που διδάσκονται στην προπόνηση.
Ομιλίες από παίκτες και προπονητές.

Σύντομη περιγραφή SHOOTING CAMP

Το SHOOTING CAMP είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που απευθύνεται σε παίκτες και παίκτριες που θέλουν να βελτιώσουν ή να τελειοποιήσουν την ΜΗΧΑΝΙΚΗ/ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΥΤ (shooting mechanics) και τις κινήσεις των ποδιών (footwork). Πιο συγκεκριμένα, το footwork είναι οι διάφοροι τρόποι με τους οποίους ένας παίκτης θα χρησιμοποιήσει τα πόδια του στην επίθεση. Το shooting mechanics είναι η τεχνική του σουτ. Το SHOOTING CAMP λειτουργεί ως ανεξάρτητο camp. Αυτό σημαίνει ότι ένας αθλητής/αθλήτρια έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει  μόνο στο SHOOTING MECHANICS and FOOTWORK CAMP, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να παρακολουθήσει και το BASKETBALL CAMP. Επίσης ένας αθλητής/αθλήτρια έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και τα 2 camps.

Γήπεδα διεξαγωγής

Δυτική Θεσσαλονίκη: κλειστό γυμναστήριο της ΕΚΟ.

Ανατολική Θεσσαλονίκη: κλειστό γυμναστήριο των ΤΕΦΑΑ που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Campus Αθλητικών Δραστηριοτήτων των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης (Παλαιά Εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Θέρμης, απέναντι από τον οικισμό «Λήδα Μαρία».Εξυπηρετεί η γραμμή 66 της αστικής συγκοινωνίας του ΟΑΣΘ ΧΑΡΙΛΑΟΥ – ΘΕΡΜΗΣ (από το πάρκο της Ν. Ελβετίας).

Περίοδοι διεξαγωγής Camp

(*) Τις ημέρες 14 & 15/6 ίσως υπάρξει αλλαγή στο πρόγραμμα διεξαγωγής του camp. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη λήξη της σχολικής σεζόν. Στην περίπτωση λειτουργίας των σχολείων 14 & 15/6, το πρόγραμμα προπόνησης θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 - 20:00.

Ειδικές εκπτώσεις

Στις τιμές συμμετοχής προβλέπεται έκπτωση 10% στην περίπτωση που συμμετέχουν δύο ή περισσότερα αδέλφια. Επίσης, παρέχεται 10% έκπτωση στην περίπτωση συμμετοχής σε δύο περιόδους.

Ποιοι θα είναι οι προπονητές στα Camps

Επικεφαλείς προπονητές: Ιωσήφ Νικολαΐδης, Γιάννης Πολίτης, Γιάννης Γάκης. Η προπονητική ομάδα πλαισιώνεται από τους σταθερούς συνεργάτες -προπονητές της GBA.

Ημερήσιο πρόγραμμα Camp

09:00                    Συγκέντρωση αθλητών
09:00-09:15        Ανακοινώσεις, πρόγραμμα ημέρας, παρουσίες
09:15-09:30        Ζέσταμα/Διατάσεις
09:30-10:10        FUNDAMENTAL DRILLS
10:10-11:20        ADVANCED DRILLS / STATION WORK
11:20-11:40        Time out
11:40-12:10        Ατομικά/ομαδικά διαγωνιστικά
12:10-12:30        Επίδειξη/ομιλία ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ
12:30-14:00        5 on 5 TOURNAMENTS GAMES
14:00                   Λήξη CAMP

Ημερήσιο πρόγραμμα Shooting –Camp

15:00                    Συγκέντρωση αθλητών
15:00-15:05        Ανακοινώσεις, πρόγραμμα ημέρας, παρουσίες
15:05-15:35        FUNDAMENTALS OF SHOOTING- ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΥΤ
15:35-16:20        STATION WORK
16:20-16:25        ΤΙΜΕ ΟUT
16:25-17:00        Ατομικά/ομαδικά διαγωνιστικά
17:00                    Λήξη SHOOTING CAMP

* Σε όλους τους αθλητές που θα συνεχίζουν μετά το βασικό Camp και στην ενότητα του GBA Shooting & Footwork Camp θα προσφέρεται snack ενδιάμεσα στο πρόγραμμα (μεταξύ 14.00-15.00).   
* Τις ημέρες που θα υπάρξουν επισκέπτες/ομιλητές, το πρόγραμμα μπορεί να διαφοροποιηθεί.

Τι πρέπει να έχεις μαζί σου

Με τη συμμετοχή στο camp κάθε αθλητής λαμβάνει ως δώρο 2 T-Shirts τα οποία και μπορεί να χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Πέραν αυτών, απαιτούνται τα απαραίτητα για προπόνηση ρούχα και παπούτσια, μα πάνω από όλα πολύς ενθουσιασμός και όρεξη για δουλειά!

Επιλογή διαμονής

Επιλογή διαμονής και σίτισης προσφέρεται σε αθλητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος τη 2η και την 3η περίοδο, στο ξενοδοχείο AVALON HOTEL  THESSALONIKI. Η τιμή χρέωσης για τις 5 διανυκτερεύσεις είναι 145€ και  περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή. Επιπλέον, έχουμε εξασφαλίσει στην τιμή και τη μεταφορά του αθλητή  προς και από το γήπεδο των ΤΕΦΑΑ όπου θα διεξαχθεί το camp. Πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.avalonhotel.gr/gr/ . Στην περίπτωση της διαμονής προκαταβάλλεται όλο το ποσό της διαμονής μαζί με την αντίστοιχη προκαταβολή του Camp.

Δήλωση συμμετοχής

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής (που θα βρείτε παρακάτω) και την αποστολή της ηλεκτρονικά μέσω του site. Για την εξασφάλιση θέσης στο πρόγραμμα, παρακαλούμε για την έγκαιρη αποστολή της αίτησης το αργότερο έως 30 Μαΐου και για τις τρεις ενότητες. Η αίτηση είναι έγκυρη εφόσον έχουν συμπληρωθεί όλα τα πεδία πληροφοριών.  Επιπλέον για την κατοχύρωση της συμμετοχής απαιτείται  προκαταβολή 30€ έως 10/06 για την Α΄ περίοδο,  έως 14/6 για τη Β΄περίοδο και 20/6 για την συμμετοχή στην Γ΄ περίοδο. Η εξόφληση θα γίνει στην προσέλευση της 1ης ημέρας στο Camp.  Θα ισχύσει λίστα προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Αν ο αριθμός των συμμετοχών δεν συμπληρωθεί τότε, θα είναι δυνατή η συμμετοχή αθλητών που δεν έχουν κάνει προκράτηση θέσης.

Για την κατάθεση της προκαταβολής σας ενημερώνουμε για τον τραπεζικό μας λογαριασμό:

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Eurobank 0026.0409270200221559
IBAN GR 5402604090000270200221559
Δικαιούχος: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΕΑΚ).

(*)Παρακαλούμε όπως  ενημερώσετε για την κατάθεση της προκαταβολής αποστέλλοντας το καταθετήριο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@gbacademy.gr ή στο fax 2310301466.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια