Δεύτεροι στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι παίδες του Αετού Κιλκίς-Μπαχταλιάς: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της τελικής φάσης του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ ο Πιερικός-Αρχέλαος επικράτησε στην Κατερίνη του Αετού Κιλκίς με 66-35. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Πιερικός κατακτά την πρώτη θέση, η ομάδα του Αετού τη δεύτερη και ο Φίλιππος την τρίτη στο πρωτάθλημα.





Ο προπονητής του Αετού Κυριάκος Μπαχταλιάς δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα τα εξής: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Πιερικού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στην συνέχεια της προσπάθειάς τους για πρόκριση στην τελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος. Όσον αφορά την ομάδα μου συγχαίρω τους παίκτες  για τη φετινή τους προσπάθεια και παρουσία στο πρωτάθλημα, οι οποίοι ξεπερνούσαν καθημερινά τους εαυτούς τους γιατί ενώ ηλικιακά είναι προπαίδες ανταγωνίστηκαν μεγαλύτερούς τους  κατέκτησαν θεωρώ δίκαια τη δεύτερη θέση και αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.

Δηλώνω περήφανος για του παίκτες μου και θέλω να ευχαριστήσω ανεξαιρέτως όλα τα μέλη της διοίκησης της ομάδας γιατί είναι πάντα δίπλα μας και μια ιδιαίτερη αναφορά στον κύριο Σιδηρόπουλο έφορο της παιδικής ομάδας ο οποίος αφιέρωσε ατελείωτο χρόνο δίπλα στα παιδιά. Ο απολογισμός πιστεύω έχει θετικό πρόσημο για εμάς καθώς η δεύτερη θέση με 16 νίκες και δύο ήττες μας δίνει το δικαίωμα να βάλουμε στόχο για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Δεκάλεπτα: 18-9, 40-13, 51-25, 66-35
Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Σιαμάτρας
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χρυσίδης): Κατηρτζίδης 5, Ταβαντζής 6, Πολυχρόνης 9, Καρατόλιος 3, Ιορδανίδης 2, Αδαμόπουλος 2, Τζιοβάρας 3(1), Κακουλίδης, Ζιώγας 6, Τσιρογιάννης 22(2), Μητσάλας 6, Χατζηλάμπρου 2.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Μπαχταλιάς): Πετανίδης 3, Πουλτουρτζίδης, Σιδηρόπουλος, Σαββίδης 6, Βλαχονάσιος, Αμοιρίδης 5, Νικολαιδης, Τσαρίδης 4, Τουλούπης 6, Μανδράς 2, Μακούλης 9.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια