Πρωταθλήτρια παίδων στην ΕΣΚΑ η Ακαδημία

Η Ακαδημία (TeleUnicom BAC) είναι η πρωταθλήτρια στην κατηγορία παίδων στην ΕΣΚΑ, μετά και το υπέρ της 65-50 στην έδρα του Δούκα, στον τελικό, στο τελευταίο ματς της σειράς των πλέι οφ, με το συνολικό 3-2 στην σειρά που ξεκίνησε από 0-2 υπέρ του Δούκα.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, στο μεγαλύτερο τουλάχιστον μέρος του, καθώς η διαφορά… άνοιξε προς το φινάλε, με την θριαμβεύτρια ομάδα, να παίρνει επιθετικά λύσεις -κυρίως- από τους Προίσκο, Παπαγεωργίου και Αρσενόπουλο, με τον Δούκα να στηρίζεται στους Ρογκαβόπουλο, Τσουργιάννη και Σακελλαρίου, κατά κύριο λόγο.

Το Δαΐς ήταν κατάμεστο από φίλους και των δύο ομάδων, παίκτες, προπονητές, γονείς, παιδιά, σε μια εορταστική, το δίχως άλλο, μπασκετική ατμόσφαιρα, με τις στιγμές συναισθημάτων να κορυφώνονται, κατά την διάρκεια των απονομών του τροπαίου και των μεταλλίων. Οι νικητές, όπως ήταν φυσικό, πανηγύρισαν δεόντως την επιτυχία, το επίτευγμά τους, ωστόσο συγχαρητήρια, χειροκρότημα από όλους, όπως και την αγκαλιά του -νικητή- κόουτς Παταβούκα, κέρδισαν και δικαίως και τα παιδιά του Δούκα, για την μεγάλη προσπάθειά τους.

Δεκάλεπτα: 14-18, 29-31, 43-47, 50-65
Διαιτητές: Σώμος- Μπούκας
ΔΟΥΚΑΣ (Μπακογεώργος-Tελάκης): Καψής, Τσουργιάννης 14 (1), Τσικόπουλος 2, Σακελλαρίου 10 (2), Ρογκαβόπουλος 12 (2), Περίδης 2, Παππάς, Μπότσι 5, Βερτζάγιας 3, Τσακίρης 2, Ορφανόπουλος, Κιόρρι.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Παταβούκας-Μπότης): Δήμος, Ηλιόπουλος Δ., Νάσσου 4, Γιαννόπουλος 5 (1), Ηλιόπουλος Ν., Κόλτηρης 3 (1), Προίσκος 14, Αρσενόπουλος 20 (3), Λουκαΐτης, Παπαγεωργίου 19 (4), Γκικαπέππας, Καραγιώργης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια