Πιο κοντά στα πλέι-οφ ανόδου ο Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης

Η ομάδα του Μεγάλου Αλέξανδρου Ηλιούπολης συνέχισε νικηφόρα την πορεία της προς τα πλέι-οφ ανόδου της κατηγορίας, αφού επιβλήθηκε εντός έδρας της ομάδας του Αρίωνα Μενεμένης με διαφορά 12 πόντων (60-48).




Η αναμέτρηση είχε στοιχεία ενός αμφίρροπου ντέρμπι  στο πρώτο δεκάλεπτο, επειδή οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί κερδίζοντας όλες τις προσωπικές μονομαχίες από τους αντιπάλους τους, με συνέπεια να προηγούνται σταθερά.

Η αλλαγή της άμυνας του γηπεδούχου, έδωσε σε όλους τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, τον κατάλληλο ρυθμό και στην επίθεση οδηγώντας τους αντιπάλους σε λάθη. Η σταδιακή  βελτίωση των παικτών των νικητών και η προσαρμογή στην αναγκαιότητα  της νίκης, είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν μόλις 15 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο.

Η αξιόμαχη ομάδα του Αρίωνα, εκτός των ελλείψεων που είχε, καταβλήθηκε και από την κούραση. Όταν σταμάτησε και ο διακριθείς Τζαντζίδης να απειλεί, «παραδόθηκε» φυσιολογικά στις περισσότερες επιλογές παικτών που είχε ο Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης.

Δεκάλεπτα:  18-23, 38-33, 52-41, 60-48
Διαιτητές: Λόλι-Ψωμιάδης
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛIOYΠΟΛΗΣ (Σταυρόπουλος): Κυριαζίδης  14,Γεράκης 13(3), Κώττης 10(2), Σάντης  7(1), Καπνάς  4(1), Καρατζίβας 3(1), Πανταχός  3, Ορφανίδης  2, Αηδονίδης 2,Τράκας  2, Κολογοσίδης, Ικιούζης. 
ΑΡΙΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ  (Tζαντζίδης): Tζαντζίδης  20(1), Νικολέτος  9, Μητσακάκης  5(1), Παπαστεφάνου  5, Αλεξάκης  4, Κόπανος  5.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια