Ανακοίνωση σε έντονο ύφος για τη διαιτησία του αγώνα των γυναικών που διακόπηκε από τον Ζέφυρο

Από το ΔΣ του Ζέφυρου πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση:









«Σε ένα αγώνα που η διάθεση και των δυο ομάδων ήταν εξαιρετικά φιλική, με τις ακαδημίες από την Ευκαρπία να παραβρίσκονται στις κερκίδες, με φιλάθλους γονείς που ήρθαν να χαρούν τα παιδιά τους, δεν περίμενε κάνεις ότι ένας διαιτητής θα το τίναζε στον αέρα για προσωπικούς του λόγους.

Ο Πολυχρονιάδης μέσα σε επτά λεπτά έδωσε τέσσερις τεχνικές αποβάλλοντας και τον κόουτς μας. Ακόμη εννέα φάουλ στον Ζέφυρο και τέσσερα στην Ευκαρπία και όλα αυτά στα πρώτα λεπτά. Φαντασιώνονταν ένας θεός ξέρει τι, μπήκε με σκοπό να διαλύσει το κλίμα και το παιχνίδι, μόνο αυτός ξέρει γιατί. Όταν ρώτησαν τον λόγο κόουτς και παίκτριες τιμωρήθηκαν με τεχνικές ποινές. Η γραμματεία προς τιμήν της παραδέχτηκε ότι τίποτα δεν άκουσε για αυτά που υποστήριζε ο ρέφερι.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα, αηδιασμένοι από την κάκιστη συμπεριφορά του που έγινε απρόκλητα και θα πράξουμε τα δέοντα. Επιθυμία μας να σταματήσει να σφυρίζει και να κακοποιεί κατά το δοκούν αγώνες ο Πολυχρονιάδης. Σε περίπτωση που βρεθεί (που δεν το πιστεύουμε) σε αγώνα της ομάδας μας, θα την αποσύρουμε άμεσα ακόμα και στο μίνι. Φτάνει πια με αυτά τα… λουλούδια που νομίζουν ότι υπηρετούν το άθλημα». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια