Ολοκλήρωσε με άνετη νίκη την κανονική περίοδο ο Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης

Με άνετη νίκη επί του  ΓΣ Μενεμένης με 88-69, ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο των αγώνων  η ομάδα του Μεγάλου Αλέξανδρου Ηλιούπολης. Η εμφάνιση των νικητών ήταν αρκετά καλή, αφού κατάφεραν να επιβάλλουν από την αρχή το δικό τους ρυθμό χωρίς να αφήσουν περιθώρια για αμφισβήτηση στους αντιπάλους τους.




Όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα έδωσαν το καλύτερο προσφέροντας καλό μπάσκετ. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ότι στους πάγκους  και των δύο ομάδων δεν κάθισαν και οι δύο προπονητές! Για το Μέγα Αλέξανδρο ο Στυλίδης αντικατέστησε επάξια για δεύτερη φορά τον εκτάκτως απόντα κόουτς. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Θόδωρου Σταυρόπουλου τερμάτισε στη μέγιστη δυνατή –δεδομένων των συνθηκών από τον πρώτο γύρο- δεύτερη θέση του ομίλου, πραγματοποιώντας ένα σερί  νικών 17-1 και συνολικό ρεκόρ 21-5.Το αποτέλεσμα αυτό των προσπαθειών από όλους στην ομάδα της Ηλιούπολης κρίνεται δίκαιο, ωστόσο επισημαίνεται ότι χρειάζεται  ανάλογη συγκέντρωση, θέληση και δύναμη για τους αγώνες των πλέι-οφ ανόδου της κατηγορίας, που έρχονται.
Δεκάλεπτα:  33-18, 50-29, 67-45, 88-69
Διαιτητές: Καμηλάρης-Λαϊδης
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛIOYΠΟΛΗΣ (Στυλίδης): Κώττης 22(3), Κυριαζίδης 18(3), Πανταχός 11, Γεράκης 8(1), Κολογοσίδης 6(1), Σάντης 6, Τράκας 6, Αηδονίδης 5, Ικιούζης 4, Καρατζίβας, Ορφανίδης 2, Καπνάς. 
ΓΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ  (Σάββας): Ταχτσίδης 17(3), Τσαρδούλιας 15(1), Χαλκίδης 14(2), Δημητριάδης 7, Λιακόπουλος 6, Ιωαννίδης 4, Κουκλοτίδης 4, Βεζιρτζής 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια