Στα μουσείο της ΧΑΝΘ και του Αρη η ακαδημία του Αριστοτέλης Σταυρού-Φωτορεπορτάζ

Το ΔΣ του Αριστοτέλη Σταυρού με ανακοίνωσή του, «αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης (ΧΑΝΘ), καθώς και την ΚΑΕ Αρης για την άψογη φιλοξενία τους κατά την σημερινή επίσκεψη στο Μουσείο της ΧΑΝΘ, στο μουσείο του Άρη και τους χώρους του «Nick Galis Hall».

Αθλητές και γονείς της ακαδημίας, ξεναγήθηκαν στους χώρους του μουσείου της ΧΑΝΘ από τον Γιωργή Μπουσβάρο, μαθαίνοντας και βλέποντας από κοντά για το πως ξεκίνησε και πως εξελίχθηκε το αγαπημένο μας άθλημα καθώς επίσης και για όλα τα "Ιερά τέρατα" του ελληνικού μπάσκετ που συνέβαλαν και συνεχίσουν να μεταδίδουν αυτήν την τεράστια κληρονομιά.

Αμέσως μετά μεταφέρθηκαν στο «Nick Galis Hall» και αφού γευμάτισαν στο εστιατόριο του γηπέδου επισκέφθηκαν το μουσείο του Αρη, όπου ξεναγήθηκαν από ανθρώπους της ΚΑΕ , γνώρισαν την λαμπρή ιστορία του συλλόγου και του αθλητή Νίκου Γκάλη και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τα εκθέματα του.

Στη συνέχεια παρακολούθησαν τον αγώνα Αρης-Κολλοσός Ρόδου και μετά το τέλος της αναμέτρησης φωτογραφήθηκαν με αθλητές του Αρη».

Τέλος ευχαριστεί τους γονείς και τα παιδιά για την άψογη και υποδειγματική τους συμπεριφορά, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς των προπονητών της Ακαδημίας.


























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια