Συγχαρητήρια από τον Παναθλητικό Πειραματικό για την άνοδο στο γυναικείο και στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου

Το ΔΣ του Παναθλητικού Συκεών Πειραματικού, με ανακοίνωσή του, «συγχαίρει τον σπουδαίο προπονητή Σίμο Συρόπουλο και τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας για την άνοδο στην Α1 γυναικών και τις συγκινήσεις που χάρισαν όλη τη φετινή χρονιά».









Ακόμη, όπως αναφέρεται, «οφείλουμε να συγχαρούμε ιδιαιτέρως τη μεγάλη αρχηγό της ομάδας, Γιώτα Τσαμπούρη για την συγκλονιστική παρουσία της και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης τόσο στον πίνακα των σκόρερ όσων και των τριπόντων στην Α2 παράλληλα με την κατάρριψη του ρεκόρ τριπόντων στην ιστορία της Α2.

Επίσης συγχαίρουμε την ανδρική μας ομάδα για την μαθηματική διασφάλιση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους υπευθύνους της ομάδας Χρόνη Κεχαγιά και Δημήτριο Ιατρού. Τέλος ευχόμαστε στα παιδιά καλή επιτυχία στο τελικό κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ της προσεχούς Τετάρτης.

Κλείνοντας θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι στήριξαν με τρόπο μοναδικό τη φετινή προσπάθεια του συλλόγου μας όντας δίπλα μας ψυχικά αλλά και οικονομικά».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια