Τεράστια επιτυχία για τα Ελληνικά Πετρέλαια

Με μεγάλη ανατροπή σε ένα ματς που στην κυριολεξία πέφτανε κορμιά τα ΕΛ.ΠΕ. κατάφεραν να επικρατήσουν του Σ.Ε.Θ. στο κλειστό της Ε.Κ.Ο., ύστερα από παράταση με 72-70.









Ο αγώνας ήταν μονόλογος όλο το πρώτο ημίχρονο καθώς οι φιλοξενούμενοι με απίστευτη ευστοχία είχαν συνεχές προβάδισμα. Οι νικητές σφίξανε την άμυνα και κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση όπου και κρίθηκαν όλα στις δύο τελευταίες βολές του Σιμητόπουλου. Τα ψυχικά αποθέματα και η σωστή καθοδήγηση του κ.Καλαφατάκη που ανέλαβε χτες έφεραν το πρωτάθλημα μία ανάσα από τα Πετρέλαια και τους απομένει μια νικη για να κλειδώσουν την πρωτιά.  Οι παίκτες αφιερώνουν την νίκη σε όσους πίστεψαν στην ομάδα αυτή και στον προπονητή που τους τιμάει η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 14-18,  26-37, 43- 50, 63-63(κ.α.), 72-70
Διαιτητές: Σελεβός- Αναστασιάδης
ΕΛ.ΠΕ. (Γ.Καλαφατάκης): Γλαβάς 14, Σιμητόπουλος 11(1),  Χρυσικόπουλος 2,  Σγουρίδης, Φουτζιτζής, Μάνιος 2, Συμεωνίδης, Μόσχος 29(3), Σταυρούσης, Πατσατζάκης, Κουκρίδης, Παπλωματάς 14.
Σ.Ε.Θ.( Κοσμάς): Φραγκουλίδης 9, Τσιρκινίδης, Κατσούρας, Ελευθεριάδης, Ψαρόπουλος, Καπνιάς 5(1), Χωρινός, Ταρνανίδης 10, κολοκοτρώνης 3(1), Βλάχος 21(4), Ιωακειμίδης 22.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια