Ένα βήμα πριν το Πανελλήνιο Λυκείων ο Μαντουλίδης-Επικράτησε με 49-36 του 4ου Λάρισας- Κοκκινόπουλος: «Στόχος ο Πανελλήνιος τίτλος»-Φωτορεπορτάζ

Εχοντας προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Μαντουλίδης επικράτησε στην Κατερίνη με 49-36 του 4ου Λάρισας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Λυκείων.







Οι παίκτες των Εκπαιδευτηρίων θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη στην Καβάλα τον πρωταθλητή Κύπρου με το νικητή του αγώνα να προκρίνεται στην τελική φάση που αρχίζει την Πέμπτη στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας.
Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο Μαντουλίδης αν και αγωνίστηκε χωρίς τον Χρηστίδη που βρίσκεται στο Μανχάιμ με την Εθνική Εφήβων, ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με τρία συνεχόμενα τρίποντα με 9-1. Η διαφορά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν σε διψήφιο νούμερο και έφθασε μέχρι και το +19 (45-26) στα μέσα της τελευταίας περιόδου. Για τους νικητές εντυπωσιακός ήταν ο Λεμονάκης και πολύ καλοί οι Τσιακίρης, Καλαϊτζάκης και Βαϊντερλής.

Οκτάλεπτα: 18-11, 30-15, 38-24, 49-36
Διαιτητές: Ταρενίδης-Παγώνης-Τσιρτσιμάλης
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ(Κοκκινόπουλος): Γεωργίου 4, Φόρογλου, Τσιακίρης 9(3), Μπρόζος 2, Καλαμπόκης, Βαϊντερλής 6, Μπίλιος 3(1), Χασιώτης, Λεμονάκης 17(2)μ Καλαϊτζάκης 8, Τσιριλάκης.
4ο ΛΑΡΙΣΑΣ(Παπακωνσταντίνου): Τάτσιος 2, Ραφτόπουλος, Αγοραστός 2, Παπαϊωάννου, Ρσαδήμας 7, Κολλάτος 7, Μπαλαμώτης Μ. 4, Τζήμας 6(1), Μπερδάνης, Μπαζάκης, Μπαλαμώτης Μ. 6.   

Κοκκινόπουλος: «Στόχος ο Πανελλήνιος τίτλος»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των νικητών Σωτήρης Κοκκινόπουλος δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια στους παίκτες  για τη μεγάλη προσπάθεια και τη νίκη. Ημασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.  Συνεχίζουμε με στόχο τον Πανελλήνιο τίτλο».





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια