Πρωταθλητές στο δεύτερο όμιλο της Γ1 ΕΚΑΣΘ οι Γαλάζιοι

Ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος οι Γαλάζιοι με τη νίκη επί του Αλέξανδρου Συκεών με 78-60, ξέφυγαν με τέσσερις βαθμούς από τον ΑΣΚ Λαγκαδά και πέντε από τον Αλέξανδρο Συκεών.








Το ντέρμπι κορυφής εξελίχτηκε σε παράσταση για έναν ρόλο καθώς οι παίκτες των Παπαδούλη-Βαρδαξή ξεκίνησαν με 12-2 και με πολύ πιεστική άμυνα στο ημίχρονο ο ηλεκτρονικός πίνακας έδειχνε 43-23. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έφτασε και στο +30 και κάπου εκεί οι Γαλάζιοι σεβόμενοι και τις απουσίες των γηπεδούχων έριξαν στο παρκέ τους έφηβους Γκρεμηλογιάννη και Νεντίδη για να φτάσουμε στο τελικό 78-60.

Να σημειωθεί πως οι Γαλάζιοι παίξανε για ακόμη ένα ματς χωρίς το βαρύ πυροβολικό τους κάτω από την ρακέτα, τον Χρήστο Παπλωματά και τον δυναμικό γκαρ Κυριακού. Εκανε ωστόσο την επανεμφάνιση του μετά από ενάμιση μήνα ο Χαλκιάς και έδειξε πως σταδιακά ξεπερνάει τον τραυματισμό του. Μετά το ματς ακολούθησε γεύμα στον χορηγό της ομάδας «Ταβέρνα ο Βάγγος και η ιστορία του» στις 40 Εκκλησίες.
Δεκάλεπτα: 21-11, 43-23, 61-41, 78-60
Διαιτητές: Χατζίδου-Δέλλας
ΓΑΛΑΖΙΟΙ (Παπαδούλης-Βαρδαξής): Γογγάκης 8, Οικονόμου 8, Νταβίδι 18(4), Αντώνης 19(5), Νεντίδης, Καμπούρης 5, Στεργιούλης 2, Χαλκιάς, Παπαιωάννου 16, Μεντελίδης 2, Γκρεμηλογιάννης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΚΕΩΝ (Χαραλαμπίδης): Αλατσίδης 2, Μαράντας 2, Μουμτσόγλου 11, Παπαδόπουλος 7(1), Πιτσαλίδης 3, Σιώτας 13, Τασκούδης 4, Βορνίτης 18.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια