Στον τελικό της Α1 γυναικών ο Ολυμπιακός-Επικράτησε με 97-61 του Αθηναϊκού-Τι δήλωσαν Καπογιάννη-Χαλιβέρα

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Αθηναϊκού και επικρατώντας με 97-61, έκανε το sweep και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 Γυναικών, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό του.





Όπως γράφει το http://www.superbasket.gr οι «ερυθρόλευκες» πήραν από νωρίς τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προηγούνταν με 50-29. Ο Αθηναϊκός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη έφτασε στη νίκη με 97-61, κάνοντας το 3-0 στην ημιτελική σειρά.

Πλέον ο Ολυμπιακός περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στους τελικούς, που θα είναι ο νικητής της ημιτελικής σειράς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Δεκάλεπτα: 27-17, 50-29, 71-49, 97-61
Διαιτητές: Παυλόπουλος-Ορφανός Ι
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπογιάννη): Γκοτζή, Σταμάτη 4, Μπόνη 12 (2), Χατζηνικολάου 5, Καλογήρου 2, Μπαλτά 3, Νικολαϊδου 4, Χαλιβέρα 20 (4/4 τρ.), Τζόνσον 12, Κοσμά 8, Παπαμιχαήλ 12, Κριστόφερσον 15.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλογερόπουλος): Δασκαλοπούλου 20 (1), Σιδεράκη, Σπαθάρου 8 (1/5), Σταμάτη, Λουκάτου, Κλείτσα, Κεχαγιά 16 (2), Ντάναμ 15, Νιξίνα 2, Πολίτη, Λίτσι

Καπογιάννη: «Όπως πρέπει για τον τίτλο»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρθηκε τόσο στην άνετη επικράτησή τους όσο και στους επικείμενους τελικούς.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Σήμερα (10/04) κάναμε μια καλή νίκη, κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Η αποχή μάς κάνει κακό, γιατί χάνουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό, αλλά πιστεύω ότι σήμερα (10/04) τα καταφέραμε καλά. Από εδώ και πέρα ετοιμαζόμαστε για την επόμενη σειρά αγώνων, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αντίπαλός μας ο Παναθηναϊκός. Θα είναι δύσκολη σειρά, έχουμε βέβαια το πλεονέκτημα του 2-0 από τις νίκες της κανονικής περιόδου και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Εκ μέρους των παικτριών το λόγο πήρε η Τάνια Χαλιβέρα, η οποία τόνισε: «Όντως σήμερα (10/04) είχα καλή απόδοση, αλλά για εμάς σημασία έχει η ομάδα. Προκριθήκαμε στον τελικό του πρωταθλήματος παίζοντας όμορφο μπάσκετ και τώρα αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο και στους τελικούς, για να φθάσουμε στον μεγάλο μας στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση και του πρωταθλήματος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια