Τι δήλωσαν για το μικρό τελικό Μασλαρινός, Σταυρίδου, Καλογερόπουλος και Λουκάτου-Οι δηλώσεις και σε βίντεο

Βασίλης Μασλαρινός (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Θέλαμε ένα μετάλλιο στη διοργάνωση και είναι επιτυχία για μας η τρίτη θέση στη δεύτερη παρουσία μας σε Φάιναλ Φορ Κυπέλλου. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να πάμε όσο γίνεται καλύτερα την επόμενη αγωνιστική σεζόν».

Ναυσικά Σταυρίδου (Αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Χαιρόμαστε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη διοργάνωση. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Πετύχαμε μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ήταν στα μέτρα μας. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Γαβρίλος Καλογερόπουλος (Προπονητής Αθηναϊκού): «Είχαμε για τριάντα πέντε λεπτά το μυαλό μας στο παιχνίδι, αλλά για πέντε λεπτά μας έφυγε και χάσαμε τον αγώνα. Το Φάιναλ Φορ μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς θέλαμε την τρίτη θέση. Τώρα έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στα πλέι οφ. Θέλουμε γίνουμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε και εύχομαι να γίνει ο παλιός καλός Αθηναϊκός προσδοκώντας να ζήσουμε τις ίδιες ημέρες όπως και στο παρελθόν».

Τζένη Λουκάτου (Αθλήτρια Αθηναϊκού): «Θέλαμε τη νίκη και οι δύο ομάδες. Ο μικρός τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς εμείς δεν τα καταφέραμε».

Τα θέματα του ΠΑΟΚ στο κύπελλο Ελλάδας γυναικών είναι προσφορά των εταιριών:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια