Αντιδρά ο Πρωτέας Βούλας στις δηλώσεις Καπογιάννη για την Φασούλα

Μετά τον Παναθηναϊκό, ο Πρωτέας Βούλας είναι η επόμενη ομάδα που γνωστοποίησε την ενόχλησή της από τις τοποθετήσεις της Ελένης Καπογιάννη στο «Φως των Σπορ»  για την αθλήτρια του, Μαριέλλα Φασούλα.








Συγκεκριμένα, η Ελένη Καπογιάννη είχε πει τα εξής για τη σπουδάζουσα στις ΗΠΑ παίκτρια: «Τη Μαριέλλα Φασούλα θέλω, την κόρη του Φασούλα, που σπουδάζει και παίζει μπάσκετ στις ΗΠΑ! Το ξέρω ότι είναι φανατική Ολυμπιακός. Αλλά είναι και μεγάλο ταλέντο. Πανύψηλη και νεαρή, σπουδαίο ταλέντο. Αυτή θα ήθελα στον Ολυμπιακό, παίκτρια νεαρή με μέλλον».

Η ανακοίνωση του Πρωτέα Βούλας είναι η εξής:

«Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στην κα Καπογιάννη, οτι η Μαριέλλα Φασούλα είναι αθλήτρια του Πρωτέα Βούλας. Ίσως βέβαια δεν γνωρίζει οτι στον Πρωτέα έμαθε Μπάσκετ, μέ τον Πρωτέα κέρδισε Κύπελλο Ελλάδος το 2013 σε ηλικία 16 ετών, με τον Πρωτέα κατέκτησε 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νεανίδων, 3η θέση στο Πρωτάθλημα Α1 Γυναικών το 2014, 2η θέση στο Πρωτάθλημα Α1 το 2015, και μέσω του Πρωτέα αναδείχθηκε στις Εθνικές μας ομάδες.

Ακόμα πιό σημαντικό όμως είναι, οτι μέσω της συμμετοχής της στον Πρωτέα κέρδισε και την δικαιότατη υποτροφία της στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, όπου με χαρά μας βλέπουμε οτι διαπρέπει και αθλητικά και ακαδημαϊκά. Στον Πρωτέα περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή της Μαριέλλας. Επισημαίνουμε στην κα Καπογιάννη το unfair της δήλωσης της κι ελπίζουμε να τη διορθώσει. Αν τώρα, μετά από δύο χρόνια, η Μαριέλλα επιστρέψει, η κα Καπογιάννη παραμένει προπονήτρια στον Ολυμπιακό και εξακολουθεί να την ενδιαφέρει η αθλήτριά μας, δεν έχει παρά να ζητήσει από τον επίσημο Ολυμπιακό να ικανοποιήσει την επιθυμία της, μιλώντας κατ΄αρχάς με τον Σύλλογο που την ανέδειξε. Σε κάθε περίπτωση όμως μετεγγραφές δεν γίνονται μέσω εφημερίδων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια