Αύριο η κλήρωση των ομίλων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η κλήρωση των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Γενεύη, στην έδρα της FIBA.








Στην Ελβετία θα βρίσκονται ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο Άρης Ζώης, πρόεδρος της Επιτροπής Νέων της FIBA Europe και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ.

Η κλήρωση θα αρχίσει στις 16.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι της FIBA στο YouTube  (youtube.com/FIBA ). Η Βραζιλία, οι ΗΠΑ, η Αργεντινή, η Αυστραλία, η Κίνα, η Λιθουανία, η Νιγηρία, η Ισπανία και η Βενεζουέλα είναι οι εννέα ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στο Ολυμπιακό Τουρνουά Ανδρών στη Βραζιλία. Τη δική τους θέση αναζητούν οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στα τρία Προολυμπιακά Τουρνουά, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Βελιγράδι (4-9/7): Σερβία, Ανγκόλα, Πουέρτο Ρίκο, Ιαπωνία, Τσεχία, Λετονία

Μανίλα (5-10/7): Τουρκία, Σενεγάλη, Καναδάς, Γαλλία, Νέα Ζηλανδία, Φιλιππίνες

Τορίνο (4-9/7): Ελλάδα, Μεξικό, Ιράν, Τυνησία, Κροατία, Ιταλία

Το εισιτήριο για το Ολυμπιακό Τουρνουά Γυναικών έχουν εξασφαλίσει η Βραζιλία, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ιαπωνία, η Σενεγάλη και η Σερβία. Αργεντινή, Λευκορωσία, Καμερούν, Κίνα, Κούβα, Γαλλία, Κορέα, Νέα Ζηλανδία, Νιγηρία, Ισπανία, Τουρκία και Βενεζουέλα θα διεκδικήσουν τις πέντε τελευταίες θέσεις που οδηγούν στο Ρίο μέσα από το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στη Ναντ της Γαλλίας από 13 ως 19 Ιουνίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια