Παναθλητικός Πειραματικό: «Το φιάσκο του Βόλου»

Από τον Παναθλητικό Πειραματικό πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου της Α2 γυναικών:










«Επιλέξαμε να τηρήσουμε σιγή ιχθύος σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στον Βόλο (και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Α2 γυναικών Ολυμπιακός Βόλου – Παναθλητικός Συκεών) διότι αρχικά κρίναμε απαξιωτικό να πέσουμε στο επίπεδό τους. Ωστόσο μη θεωρήσετε ότι η σιωπή μας θα θεωρηθεί και «αφέλεια». Κι επειδή οι παρασκηνιακές ζυμώσεις συνεχίζονται, ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Αρχικά καταγγέλλουμε τα όσα τραγικά έλαβαν χώρα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου στα πλαίσια της προσπάθειας του Ολυμπιακού Βόλου να κερδίσει με το έτσι θέλω τον Παναθλητικό.

Απ το 1ο λεπτό απειλές προς αθλητές, προπονητές και διαιτητές. Από το 1ο λεπτό η συμπεριφορά του «προπονητή» της αντιπάλου ομάδας αλλά και όλου του πάγκου ήταν τελείως προκλητική και φυσικά ουδείς τόλμησε να τους μαζέψει.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, υπό την ανοχή αστυνομίας και διαιτητών, το πάρτι απειλών συνεχίστηκε ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έγινε ούτε μια σύσταση, ούτε μια παρατήρηση.

Στο ημίχρονο του αγώνα, υπό την ανοχή της αστυνομίας (και το έχουν δει σε video οι αρμόδιοι) μπήκαν στο γήπεδο "φίλαθλοι" του Ολυμπιακού και συνεπικουρούμενοι από όλα τα παλικάρια του πάγκου του γηπεδούχου επιτέθηκαν, λιντσάρισαν και χτύπησαν τους προπονητές του Παναθλητικου. Οι διαιτητές, φοβούμενοι αποχώρησαν αναφέροντάς μας ότι θα εκκενώσουν το γήπεδο. Η αστυνομία «παρακαλούσε» τους «φιλάθλους» να βγουν εκτός γηπέδου. Ο κομισάριος, έκανε πως δεν είδε τίποτα, δεν άκουσε τίποτα και μάλιστα ύστερα από τα παράπονά μας, μας ανέφερε το εξής: «Καλά πως κάνετε έτσι, πρώτη φορά τα συναντάτε αυτά τα φαινόμενα»!!!

Για όποιον απορεί τι έγινε στο Β ημίχρονο ... αναφέρουμε ότι το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά και το “πάρτι” απ τον πάγκο του Βόλου αλλά και τις κερκίδες συνεχίστηκε.

Όταν η ομάδα μας τόλμησε να γυρίσει το ματς και να διεκδικήσει τη νίκη, ανέλαβαν δράση οι 2 διαιτητές οι οποίοι έδωσαν απίστευτα εις βάρος μας σφυρίγματα (υπάρχει πολύ υλικό σε video που θα παραδοθεί στους αρμόδιους)

Δεν είναι φυσικά η 1η φορά που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στον Βόλο ούτε είναι άγνωστη στους αρμόδιους η συμπεριφορά του «προπονητή» του Ολυμπιακού Βόλου ο οποίος μόνο φέτος έχει αποβληθεί πολλάκις κι έχει δεχθεί σωρεία τεχνικών ποινών σπάζοντας κάθε «ρεκόρ ευγένειας».

Σαν να μην έφτανε αυτό, και μετά το κλείσιμο του φύλλου αγώνος, έγινε αναφορά από τον κομισάριο του αγώνα εις βάρος του προπονητή μας, διότι όπως έγραψε στην αναφορά του, μίλησε άσχημα και προσβλητικά σε παίκτρια του συλλόγου μας. Ποιος; Ο προπονητής μας; Σε παίκτριά μας; Χα χα … Και μάλιστα γράφτηκε ότι αυτό δεν υπέπεσε στην αντίληψη κανενός (ούτε των διαιτητών) και γι αυτό δεν γράφτηκε στο Φ.Α. αλλά «ευτυχώς» τα μοναδικά «ευήκοα» ώτα του κομισαρίου κου Γκουντέλια το διαπίστωσαν το ανέφεραν και κανονικά πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο προπονητής μας ….

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτάκια μας.

Αλήθεια γιατί ο κομισάριος δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία να αναφέρει την «ευγενική» είσοδο γνωστού μεγαλοπαραγόντα της ομάδας του Βόλου (και πρώην διαιτητή). Μήπως επειδή είναι φίλοι του; Γιατί δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία όταν χτυπήθηκαν μέλη του συλλόγου μας;

Καλή συνέχεια …….. Εμείς δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε αυτό το φιάσκο!

Υ.Γ.1 Συγχαίρουμε πραγματικά όλες τις αθλήτριες της αντιπάλου ομάδας για το εξαιρετικό ήθος τους σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους.

Υ.Γ.2 Καλή τύχη στην Α1 κύριοι του Ολυμπιακού Βόλου! Την αξίζετε!

Υ.Γ.3 Κάποιος πρώην διαιτητής που σήμερα το παίζει παράγοντας στον Ολυμπιακό Βόλου, καλό θα είναι να γνωρίζει ότι το μπάσκετ δεν τον έχει πλέον ανάγκη…»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια