Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου: «Γιατί κύριε Τοκμακίδη;»

Από τον πρόεδρο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καλοχωρίου, Πάσχο Πασχούδη,  πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι επιστολή διαμαρτυρίας για την διαιτησία του Τοκμακίδη στον αγώνα των ανδρών με τον Γαλαξία Αδένδρου:










«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άδενδρου για την νίκη εναντίον της ομάδας μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να σταθώ στα εριστικά σφυρίγματα του δεύτερου διαιτητή κυρίου Τοκμακίδη  για ακόμα μία φορά εις βάρος της ομάδας μας εκνευρίζοντας τους παίκτες, προπονητή και φιλάθλους.

 Όταν ο προπονητής μας τον ρωτούσε για τα σφυρίγματα που έδινε, αυτός γελούσε ειρωνικά ακυρώνοντας καλάθι με φάουλ εκτός φάσης και δίνοντας τεχνική ποινή σε παίκτη μας γιατί του ζητούσε κόσμια να του δώσει φάουλ με συνέπεια να εκτελέσει βολή και να έχει την μπάλα στην κατοχή της η ομάδα του Άδενδρου και με όλα αυτά να μην μπορούμε εμείς να πλησιάσουμε το σκορ και να διεκδικήσουμε με ίσους όρους την νίκη στο παιχνίδι.

Καταλαβαίνουμε ότι με αυτούς τους διαιτητές που έχουμε με αυτούς θα συνεχίσουμε να παίζουμε  αλλά θα πρέπει να και αυτοί να σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε στον χώρο του Αθλητισμού μην έχοντας δώσει δικαίωμα για το παραμικρό. Θα παρακαλούσα την Επιτροπή Διαιτησίας να συνετίσει τον κύριο Τοκμακίδη γιατί με διαιτησίες σαν αυτήν της Παρασκευής (18-03-2016) διώχνουμε τον κόσμο από τον αθλητισμό .

Εννοείτε ότι ζητάμε την εξαίρεση του διαιτητή Τοκμακίδη από τα παιχνίδια όλων των τμημάτων μας και ζητάμε συγνώμη από την πρώτη διαιτητή κυρία  Τζιβελεκίδου και τους κυρίους και κυρία της γραμματείας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας του διαιτητή Τοκμακίδη.


Υ.Γ. Θα ήθελα να τονίσω ότι η ομάδα μας δεν είχε καλή απόδοση στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τα παραπάνω γράφτηκαν όχι για να δικαιολογήσουμε την ομάδα αλλά από αγανάκτηση για τον συγκεκριμένο διαιτητή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια