Φιλικά της Ακαδημία του Αθλου Αλεξάνδρειας και του Ζέφυρου-Φωτορεπορτάζ

Η Ακαδημία Αθλος Αλεξάνδρειας φιλοξένησε σήμερα για διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων την Ακαδημία του Ζέφυρου. Αγωνίστηκαν τα τμήματα Προτζούνιορ και Τζούνιορ τα δυο μικρότερα τμήματα των δύο συλλόγων.







Οι μικροί καλαθοσφαιριστές έπαιξαν, διασκέδασαν και αγωνίστηκαν με μεγάλο πάθος για να πετύχουν το πολυπόθητο καλάθι. Κέρδισαν έτσι το χειροκρότημα της κερκίδας και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Να σημειωθεί ότι με το τμήμα Προτζούνιορ αγωνίστηκαν παιδιά γεννημένα τα έτη 2008,09 και 2010 ενώ με το Τζούνιορ παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2006 και 2007.

Ο Άθλος είναι από τους συλλόγους που δίνει μεγάλη βαρύτητα στα μικρά του τμήματα και με σύγχρονες μεθόδους προπόνησης, προσαρμοσμένες στην ηλικία και το επίπεδο των παιδιών ,αλλά και συμμετοχή σε αρκετούς αγώνες όπως και αυτός που περιγράφουμε, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών για το άθλημα και ταυτόχρονα εξελίσσει ταχύτατα το ταλέντο τους.

Τρανή απόδειξη της εξέλιξης των αθλητών του Άθλου είναι η πορεία του αγωνιστικού τμήματος Μίνι της Ακαδημίας που φέτος πρωταγωνιστεί και με διαφορά έναντι ομάδων με πολλά περισσότερα χρόνια λειτουργίας.

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για τον Άθλο με την σκυτάλη να παίρνει το αγωνιστικό τμήμα Μίνι 1 του Άθλου που θα αντιμετωπίσει στην Κατερίνη τον Πιερικό-Αρχέλαο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τα υπόλοιπα έξι τμήματα του Άθλου αύριο Κυριακή θα συμμετέχουν στην 3η ποδηλατοδρομία της Αλεξάνδρειας  την οποία συνδιοργανώνουν με κατάστημα ειδών ποδηλασίας .


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια