Φιλικά των Ακαδημιών του Ερμή Λαγκαδά και του Αθλου Αλεξάνδρειας-Φωτορεπορτάζ

Χθες Σάββατο  η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας φιλοξενήθηκε για φιλικούς αγώνες από την Ακαδημία του Ερμή Λαγκαδά. Πραγματοποιήθηκαν τρείς αγώνες με τα τμήματα που αγωνίζονται να είναι το Μίνι 2, το Μίνι 1 και το προμίνι (2005-06 γεννηθέντες).





Οι αγώνες ήταν συγκλονιστικοί στην εξέλιξή τους με τις ομάδες των δυο συλλόγων να αποδεικνύουν ότι η επιμελής δουλειά που γίνεται αποδίδει μέσα στο γήπεδο.

Ο Άθλος επικράτησε εύκολα στο παιχνίδι του Μίνι 2 με τελικό σκορ 26-66, ενώ ο αγώνας του προμίνι είχε συναρπαστική εξέλιξη με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες ( 37-37).

Στο παιχνίδι που έκλεισε την αγωνιστική ημέρα το Μίνι 1 του Άθλου (γεννηθέντες 2001-02) επικράτησε σε ένα πολύ δυνατό ματς του Ερμή με τελικό σκορ 51-59. Η «μεγάλη» ομάδα του Άθλου που μετρά δυο νίκες ως τώρα στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ σε ισάριθμα παιχνίδια πραγματοποίησε άλλη μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στο πολύ δυνατό τουρνουά προπαιδικού της Θεσσαλονίκης.

Το ερχόμενο Σάββατο 19/03 ο Άθλος θα φιλοξενήσει για φιλικούς αγώνες την Ακαδημία του συλλόγου Ζέφυρος από την Περαία της Θεσσαλονίκης.
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια