Τέσσερις παίκτες των ακαδημιών του Κεραυνού Ωραιοκάστρου σε ΠΑΟΚ και Αρη‏

Στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης λειτουργούν αρκετές ακαδημίες με την περιοχή του Ωραιοκάστρου να έχει εκατοντάδες παιδιά στις ακαδημίες των ομάδων της περιοχής, καθώς το «Κονταξοπούλειο» είναι καθημερινά ασφυκτικά γεμάτο από ομάδες και τμήματα.










Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου που είναι μια από αυτές τις ομάδες, με το ανδρικό του τμήμα να  αγωνίζεται στην Β  ΕΚΑΣΘ,  έχει να περηφανεύεται ότι σήμερα στις δύο από τις μεγάλες ομάδες της πόλης έχει παίκτες από τις ακαδημίες του και αυτό χάρη στην δουλειά πού έκαναν και κάνουν οι προπονητές του.

Ετσι στο εφηβικό του ΠΑΟΚ παίζει ο Κώστας Καμπουρίδης, στο παιδικό του Αρη ο Ιωάννης Πατσιαβούρας, στο παιδικό του ΠΑΟΚ ο Ζήσης Ιατρίδης  και στο προπαιδκό του ΠΑΟΚ ο Κώστας Ιατρίδης.

Όλοι παίκτες των ακαδημιών του με προπονητές τον Γιώργο Καϊβετζή, τον Γιώργο Παντελίδη ,τον Κώστα Τσελεμπή και σήμερα τον Θόδωρο Χριστοφορίδη ο οποίος είναι και στο προπονητικό τιμ της ΕΚΑΣΘ.

Μία περιοχή με ένα κλειστό γυμναστήριο, με λίγες ώρες και ημέρες προπονήσεων, αλλά με σοβαρή δουλειά και δικαίωση από το αποτέλεσμα.

Η ανδρική ομάδα πρωταγωνιστεί στην Β΄ ΕΚΑΣΘ με πολλούς νεαρούς παίκτες της Κ20, ενώ εκατοντάδες παιδιά αγωνίζονται στις ακαδημίες  οι οποίες έδωσαν και, στο μέλλον με την καλή δουλειά,  θα δώσουν παίκτες σε μεγαλύτερες κατηγορίες .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια