Μικρά μικρά από την Λευκάδα και ενημέρωση από τον αγώνα Παναθηναϊκός-Αθηναϊκός για το κύπελλο Ελλάδας γυναικών-Συνεχής ανανέωση

Το μπλογκ βρίσκεται από σήμερα το πρωί στην Λευκάδα από όπου θα καλύψει τους αγώνες για το φάιναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.







Αρκετοί εκπρόσωποι του τύπου βρίσκονται ήδη στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου στα οποία αναμένεται να επικρατήσει το αδιαχώρητο.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης ήταν από τους πρώτους επισήμους μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής Ενωσης και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Κώστα Νικάκη, που βρέθηκαν στο γήπεδο αρκετά νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων.  

Οι δύο ομάδες προθερμαίνονται στο παρκέ του κλειστού της Λευκάδας. Ξεχωρίζει η Ιωάννα Δίελα του Παναθηναϊκού με την προστατευτική της μάσκα στη μύτη και στα ζυγωματικά από τον πρόσφατο τραυματισμό της πριν από περίπου 20 μέρες.

Το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος, τα έλεγε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ Κυριάκο Ταβουλαρέα.

Παρουσίαση των ομάδων γίνεται πριν από κάθε τζάμπολ, ενώ υπάρχουν ακόμη κονφερανσιέ και μαζορέτες.

Η χορηγός του Αθηναϊκού ΚΙΜΒΟ έδωσε από μία σακούλα με δώρα σε κάθε παίκτρια του Παναθηναϊκού, ενώ από την αντίθετη μεριά είχαμε από ένα λαβαράκι του συλλόγου.

Ο γ.γ. της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Παναγιώτης Τσαγκρώνης είχε συνομιλία με εκπροσώπους του τύπου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Γύρω στους 30 φίλοι του Παναθηναϊκού ενισχύουν την προσπάθεια των παικτριών της ομάδας τους, με συνεχή συνθήματα.

Οι πρόεδροι της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κουτραφούρης, ο ειδικός γραμματέας της ΕΟΚ Σωτήρης Κουλοσούσας, το πρώην μέλος του ΔΣ Μιχάλης Βιντζηλαίος και το μέλος της επιτροπής γυναικείου Ευγενία Φραγκούλη, ήταν μεταξύ των επισήμων του αγώνα.

Με το ΚΤΕΛ έφθασε στην Λευκάδα η ομοσπονδιακή τεχνικός Ελένη Καφαντάρη, καθώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος μετακίνησης.

Παναθηναϊκός-Αθηναϊκός 9-5 (στο 5ο λεπτό), 18-11 (στο 10ο λεπτό), 29-25 (στο 16ο λεπτό), 39-29 (στο 20ο λεπτό), 43-33(στο 25ο λεπτό), 53-45(στο 30ο λεπτό), 61-57 (στο 35ο λεπτό), 67-66 (τελικό)

Τα θέματα του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών είναι προσφορά:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια