Δικαιουλάκος: «Η Λευκάδα κρατάει ψηλά τη σημαία της επαρχίας»

Είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής; Μάλλον ναι… Σίγουρα όμως είναι ο πιο πετυχημένος και ο πιο αναγνωρίσιμος στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Ο Μάριος Περδικάρης θέτει τις ερωτήσεις για λογαριασμό του http://lefkadasportnews.gr/ σχετικά με το φάιναλ-φορ της Λευκάδας και ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος απαντά:








Ποιος από τους δύο ημιτελικούς πιστεύετε ότι θα μπορούσε να γίνει ντέρμπι;

«Νομίζω πως δύσκολα γίνονται προβλέψεις στο Κύπελλο, καθώς είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Με βάση την εικόνα όλων των ομάδων όμως, ο Ολυμπιακός δείχνει τουλάχιστον μια σκάλα παραπάνω από όλους, οπότε αν έβαζα κάποιες πιθανότητες θα έλεγα ότι το άλλο ματς, του Παναθηναϊκού με τον Αθηναϊκό, να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να γίνει ντέρμπι, πάντα όμως με επιφύλαξη μιλάω».

Τι πρέπει να κάνει ο Αθηναϊκός και τι ο ΠΑΟΚ για να δυσκολέψουν τους «αιωνίους»;

«Οι προπονητές τους γνωρίζουν καλύτερα και τον αντίπαλο και την ομάδα τους. Γενικά πάντα μιλώντας, οι πιο αδύναμες ομάδες προσπαθούν να δυσκολέψουν την καλύτερη ομάδα είτε με κλασσικές ή περίεργες ζώνες και γενικά κάνοντάς τες να παίζουν πιο αργά».

Πιστεύετε ότι ο χαρακτηρισμός του φαβορί θα αγχώσει τον Ολυμπιακό;  Είδαμε πέρσι το Ελληνικό να τα βρίσκει σκούρα με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου…

«Δεν αποκλείεται. Αλλά νομίζω ότι οι παίκτριες του Ολυμπιακού είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένες από τελικούς και μεγάλα παιχνίδια. Οπότε κι αυτό είναι ένα συν».

Και δυο λόγια την ανάληψη της διοργάνωσης από τη Λευκάδα… Η πόλη μας (όπως όλα δείχνουν) του χρόνου θα έχει τη μοναδική επαρχιακή ομάδα του πρωταθλήματος…

«Ευτυχώς που η Λευκάδα ακόμα κρατάει ψηλά την σημαία της επαρχίας. Ελπίζω η προσπάθεια και η στήριξη που δίνετε στο γυναικείο μπάσκετ να βρει κι άλλους μιμητές. Πολλά συγχαρητήρια».


Τα θέματα της τελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών είναι μια προσφορά:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια