Συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες ο Εθνικός Ευόσμου

Ο Εθνικός Ευόσμου παίρνει την πρωτοβουλία να συμπαρασταθεί στους πρόσφυγες στηρίζοντας την δράση του πολιτιστικού συλλόγου Φανού Κιλκίς, συγκεντρώνοντας αντίστοιχα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ο σύλλογος από την πρώτη στιγμή προώθησε την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και του πολιτισμού εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.







Συγκεκριμένα καλούν συνδημότες, φίλους και τις υπόλοιπες ομάδες της περιοχής να συνδράμουν και αυτοί στην προσπάθεια που γίνεται συγκεντρώνοντας από σήμερα και μέχρι την  Κυριακή 13 Μαρτίου τα παρακάτω ήδη πρώτης ανάγκης:

Γάλα και τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρούχα γυναικεία, ρούχα παιδικά, κουβέρτες, υποστρώματα, φακούς, κάλτσες, υποδήματα, υπνόσακους, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας (σαπούνια, σαμπουάν, μωρομάντηλα, χαρτί υγείας, χαρτομάντιλα κτλ).
Οι περισσότεροι πρόσφυγες είναι γυναικόπαιδα οπότε δώστε έμφαση στα αντίστοιχα είδη.

Σημείο συγκέντρωσης Σάββατο 20:30 Κυριακή 18:00 (5-6 Μαρτίου, 12-13 Μαρτίου) στο διαδημοτικό κλειστό που βρίσκεται κάτω από την γέφυρα της Λεωφόρου Δενδροποτάμου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6975 583 346 Μάριος Οταμπασίδης (Υπεύθυνος τμήματος μπάσκετ), 6937092534 Δημήτρης Παυλακούδης (Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού)
               

Τα προϊόντα θα δοθούν στους υπεύθυνους της πρωτοβουλίας, με σκοπό να παραδοθούν στις 14/3 στο Χέρσο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια