Πρωταθλητές Παίδων και Εφήβων Χαλκιδικής τα Νέα Μουδανιά-Φωτορεπορτάζ

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας δεν ήταν ευκαιρία για ξεκούραση για τους παίκτες του ΠΟΜ αλλά ευκαιρία για δύο ακόμα πρωταθλήματα. Το παιδικό και το εφηβικό κατέκτησαν αήττητα τα πρωταθλήματα στις κατηγορίες τους και ετοιμάζονται για τους προκριματικούς της Θεσσαλονίκης.



Πρωταθλητές παίδων 2015-2016

Την Κυριακή 13 Μαρτίου ο Αετός Μουδανιών (το παιδικό τμήμα του ΠΟΜ) υποδέχθηκε τους Αετούς Ορμύλιας στον τρίτο αγώνα των playoff για το Πρωτάθλημα Χαλκιδικής. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε μονόλογο αφού ο ΠΟΜ κυριάρχησε από την αρχή στο παιχνίδι και δεν σταμάτησε μέχρι να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης και ολοκληρώθηκε με 85-25.

Πρωταθλητές εφήβων 2015-2016

Την Καθαρά Δευτέρα (14 Μαρτίου) έγινε ο τελικός του Final4 εφηβικού με αντίπαλο τον ΑΟ Πολυγύρου και ο ΠΟΜ επιβλήθηκε με 45-67. Η ομάδα πήρε από την αρχή μικρό προβάδισμα εννέα πόντων και το διατήρησε όλο το πρώτο ημίχρονο αλλά η αδυναμία να το μεγαλώσει δημιουργούσε άγχος στην ομάδα με αποτέλεσμα τα πολλά λάθη και τον Πολύγυρο να μένει σε απόσταση αναπνοής.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα σοβαρεύτηκε έπαιξε καλή άμυνα και εκμεταλλευόμενη και την κούραση των παικτών του Πολυγύρου διεύρυνε την διαφορά με αποτέλεσμα να φτάσει στην νίκη και στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων Χαλκιδικής.
Συνεχόμενα Πρωταθλήματα

Τα συνεχόμενα πρωταθλήματα στα τμήματα υποδομής αποδεικνύουν το βάθος της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα και ότι είναι ικανή να κυριαρχεί στο Χαλκιδικιώτικο μπάσκετ για τα επόμενα χρόνια.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια