«Ανέβασε στροφές» στην επανάληψη ο Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης

Συνέχεια στις σημαντικές νίκες για τους παίκτες του Μεγάλου Αλέξανδρου Ηλιούπολης που έχοντας  ένα εκρηκτικό ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο στο οποίο ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και εύστοχοι  κατέβαλαν τον αξιόμαχο Αξιό Ανατολικού με 72-56.




Με απουσίες σημαντικών παικτών από το ρόστερ, αλλά και χωρίς τον ίδιο τον προπονητή Θόδωρο Σταυρόπουλο στον πάγκο, ο Μέγας Αλέξανδρος έβγαλε το χαρακτήρα του νικητή των τελευταίων αγωνιστικών και κέρδισε πιο εύκολα από το αναμενόμενο.

Ο πολύπειρος παίκτης Στυλίδης που κάθισε στο πάγκο,  είδε τον αρχηγό Κολογοσίδη να είναι σε καλή μέρα και να αξιοποιεί τους Αηδονίδη, Γεράκη, Κυριαζίδη και τους υπόλοιπους.

Από τον ϕιλοξενούμενο διακρίθηκαν οι Βαλαής , Δόγρανλης οι οποίοι ανταγωνίσθηκαν επάξια την ευστοχία των νικητών στα τρίποντα με αποτέλεσμα να διεξαχθεί μια αρκετά θεαματική αναμέτρηση.

Δεκάλεπτα: 20-16, 32-30, 56-44, 72-56
Διαιτητές: Λαϊδης-Αναστασιάδης
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Στυλίδης): Αηδονίδη ς 19 (2), Γερακης 18 (2), Κυριαζιδης 16 (3), Κολογοσίδη ς 14 (2), Ορφανιδης 3, Πανταχος 2, Τρακας, Μοσκοφογλου, Καπνας.  
ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ (Γρουμπουσιανης): Βαλαης 22 (5), Δρογρανλης 14 (3), Λιαντης 8 (2), Λιακόπουλος 7 (1), Σμούκλης 4, Βουδούρης 1, Πηγαδας, Ζαχος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια