Συνεχίζουν στον Παναθηναϊκό οι Σουηδοί

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τις σουηδικές εταιρείες, Ergosport και Χ-LEVEL για τα επόμενα τρία χρόνια.





Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς δήλωσε: «Ανανεώνουμε σήμερα τη συνεργασία μας με δύο εταιρείες κολοσσούς από τη Σουηδία , την X-LEVEL και την Ergosport για τα επόμενα 3 χρόνια, κάτι πολύ σημαντικό για το Σύλλογό μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι . Είναι σημαντικό διότι μας προσφέρει οικονομική σταθερότητα, η οποία μπορεί να μας οδηγήσει σε πολύ σημαντικές εξελίξεις για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι μόνο η δυνατότητα που μας δίνεται για να εντάξουμε καινούργιους αθλητές στο δυναμικό μας ώστε να κατακτήσουμε τίτλους . Όπως ανέφερε και ο κ. Ουΐκστρομ, οι δύο πλευρές θα συνεργάζονται με το όραμα να αναδείξουν νέους αθλητές , οι οποίοι μέσα από μία παραγωγική διαδικασία εκ των Ακαδημιών του Συλλόγου μας θα οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στην πρωτοκαθεδρία, τόσο στον αθλητικό όσο και στον κοινωνικό τομέα γενικότερα . Προχωράμε μαζί σε νέες «περιπέτειες» και νέες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος που έχω δίπλα μου πολύ καλούς φίλους όπως ο Γιέσπερ Ουΐκστρομ , ο Γιάννης και ο Σωτήρης Ντάνος. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν όραμα και θέληση να πάμε μαζί τον Παναθηναϊκό πολύ ψηλά».

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας X-LEVEL, Γιέσπερ Ουΐκστρομ δήλωσε:  «Σήμερα ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας της X-LEVEL και της Ergosport με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 3 χρόνια. Συνεχίζουμε την στήριξή μας στο Σύλλογο, ορμώμενοι από την αγάπη μας για τον αθλητισμό αλλά και επειδή πιστεύουμε στον Παναθηναϊκό . Έχουμε τις ίδιες αξίες σε ό, τι αφορά τις Ακαδημίες και για εμάς αποτελεί μεγάλη τιμή να συνεισφέρουμε στο μέλλον αυτού του Συλλόγου . Σεβόμαστε απόλυτα την ένδοξη ιστορία του και αν και βρισκόμαστε εδώ αυτή τη στιγμή , θεωρώ ότι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι αθλητές που σε καθημερινή βάση αφιερώνουν τόσες ώρες στην προπόνηση και ιδρώνουν για τον Παναθηναϊκό , αγωνιζόμενοι φορώντας το Τριφύλλι. Είναι όλα αυτά τα παιδιά που τρέχουν εδώ μέσα τόσες ώρες , οι προπονητές, το προσωπικό που εργάζεται για το Σύλλογο, οι φίλαθλοι αλλά κυρίως οι γονείς που φέρνουν συνέχεια τα παιδιά τους στις Ακαδημίες , στις προπονήσεις και στους αγώνες. Όλοι αυτοί αποτελούν τα θεμέλια του Παναθηναϊκού. Εμείς είμαστε απλώς ένα μικρό κομμάτι όλης αυτής της δραστηριότητας ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια