Εύκολα στην επόμενη φάση το παιδικό του Μακεδονικού-Επικράτησε με 58-39 των Ελπίδων Ηλιούπολης (ΔΕΚΑ 2)

Εύκολη υπόθεση  όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν η τρίτη αναμέτρηση για το παιδικό τμήμα του Μακεδονικού, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ, επικρατώντας με 58-39 των Ελπίδων Ηλιούπολης (ΔΕΚΑ 2) στο ουδέτερο γήπεδο της Σταυρούπολης.









Οι παίκτες του Μακεδονικού μπήκαν στο παιχνίδι με αστείρευτο πάθος και θέληση για την πρόκριση, κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης αποκτώντας διαφορά οκτώ πόντων με την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Δημήτρη Ιωαννίδη συνέχισαν την εξαιρετική τους εμφάνιση τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα καταφέρνοντας να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας από αντίπαλη την ομάδα, με το ημίχρονο να λήγει με 37-20.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός έχοντας την ψυχολογία στα ύψη και συνεχίζοντας να παίζει εκπληκτική άμυνα, θέλησε να καθαρίσει το παιχνίδι, κάνοντας το πράξη με το τρίτο δεκάλεπτο να λήγει 50-26.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ήταν τυπική διαδικασία όπως αποδείχθηκε για την ομάδα του Μακεδονικού διατηρώντας την διαφορά στο +20 καθ’ όλη την διάρκεια του δεκαλέπτου, με το παιχνίδι τελικά να ολοκληρώνεται με 58-39 και τους παίκτες του Μακεδονικού να πανηγυρίζουν μία επάξια πρόκριση στη επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του παιδικού είναι η ΕΚ Σταυρούπολης μετά και την κλήρωση της Τετάρτης, την οποία και αντιμετωπίζει αυτή την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 19:00 στο ΔΑΚ Ηλιούπολης.

Δεκάλεπτα: 14-6, 37-20, 50-26, 58-39
Διαιτητές: Καρκαλέτσης-Τσαλκιτζής Αρ.
ΜΑΚΕΔΟNΙΚΟΣ (Ιωαννίδης) : Καράκαρης 6, Μπίσμπος 8, Νικολαϊδης 2, Αστερίου 20, Μηναϊδης 20(1), Κωστούδης, Μακαράς,  Μάνγκο 2, Πολύχρου, Κελεσενλής, Μαντζούκας.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΔΕΚΑ2 (Χατζηβρέττας) : Σαλαμπάσης 2, Μοσχότογλου, Κουτριός 5, Θεοδοσιάδης 1, Ροϊδης 10(1), Μπουτσίκας 2, Βασίλογλου, Αποστολίδης 4, Μπάρμπας 8(1), Καράνταλης, Γόρτσιος 4, Ζήσης 3(1).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια