Διαφορά 40 πόντων στον Αγιο Αθανάσιο για τον Μέγα Αλέξανδρο Ηλιούπολης

Άνετο πέρασμα από τον Αγιο Αθανάσιο για την ομάδα του Μεγάλου Αλέξανδρου Ηλιούπολης, η οποία επιβλήθηκε με διαφορά 40 πόντων (42-82) της τοπικής ΑΕΚ.




Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά και επέβαλαν ένα γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, στο οποίο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο. Η ομάδα της  ΑΕΚ Αγίου Αθανασίου πάλεψε στο τρίτο δεκάλεπτο να μειώσει τη μεγάλη διαφορά, αλλά ήταν φανερό ότι είχε ελλείψεις. Αρκετές απουσίες είχε και η νικήτρια ομάδα του Μεγάλου Αλέξανδρου από τραυματισμούς εξαιτίας της καταπόνησης  από τα τρία προηγούμενα νικηφόρα ντέρμπυ στα οποία συμμετείχαν.

Χαρακτηριστικό ήταν  όμως, ότι αρκετοί από τους μη διαθέσιμους παίκτες ακολούθησαν την ομάδα στη μακρινή εκτός έδρας αναμέτρηση για να υποστηρίξουν την προσπάθεια των υπολοίπων, «γεμίζοντας» τον πάγκο με πολιτικά ρούχα, αφού ήταν περισσότεροι από τις αλλαγές.
Δεκάλεπτα: 9-22, 17-46, 32-61, 42-82
Διαιτητές: Bασιλόπουλος Δ.-Καμηλάρης
ΑΕΚ AΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Γουναρίδης): Σμυρναίος 11(1), Προκοπίου 9, Σογιάκας 6, Κωνσταντινίδης 6, Κανλής 5(1), Τσακίρης 3, Χριστάνης 2, Ιτσιόπουλος Τσελεπής.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛIOYΠΟΛΗΣ  (Σταυρόπουλος): Κυριαζίδης 22(5), Γεράκης 17(1), Κολογοσίδης 12(2), Ικιούζης 11, Ορφανίδης 8, Καρατζίβας 8, Καπνάς 4, Καραντάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια