Ατακτίδης: «Στη πορεία κυνηγήσαμε την άνοδο στην Α1 γυναικών»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Αρη, Γιώργος Ατακτίδης, μίλησε στο YellowRadio 92,8 και την εκπομπή YellowNews για την άνοδο στην Α1.








Για την άνοδο της ομάδας στην Α1: «Σημαντικό ρόλο στην ομάδα παίζει ο κ.Πανταζής που αν δεν τον είχαμε στο πλευρό μας, το γυναικείο μπάσκετ του συλλόγου μπορεί να μην υπήρχε. Μας βοήθησε πάρα πολύ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στηριχθήκαμε σε κάποιες μεγάλες έμπειρες για να είναι δίπλα στις μικρές μας. Όλο αυτό που βγήκε μέσα από τις προπονήσεις, έφερε αυτό το αποτέλεσμα».

Αν ήταν στόχο εξ αρχής η άνοδος: «Στόχος μας ήταν να πάρουμε καλύτερη θέση από την περσινή. Η ομάδα πέρσι κατέκτησε την 9η θέση και σκοπός μας ήταν να έχουμε καλύτερη θέση στο γυναικείο τμήμα και να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα στις νεανίδες. Η πρωτιά και η άνοδος βγήκε στην πορεία. Αυτό που χρειαζόμασταν ήταν η ψυχολογία και οι νίκες που κάναμε στην αρχή έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Για το κλίμα της ομάδας: «Στον αθλητισμό αν δεν έχεις καλό κλίμα σε μια ομάδα δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε κοντά μας τον κ.Πανταζή, τον κ.Κουτσφεκτσούλη και τον κ.Αντωνιάδη που μπορούσαμε να συζητήσουμε τα πάντα γύρω από την ομάδα. Τα κορίτσια ενώθηκαν από την αρχή και το καλό κλίμα έφερε την επιτυχία».

Για την Α1: «Ο σχεδιασμός μας είναι τα νεαρά κορίτσια σε λίγα χρόνια να αποτελούν τον κορμό της μεγάλης ομάδας. Θα κάνουμε κάποιες προσθήκες για την Α1, αλλά ο αρχικός σχεδιασμός μας δεν αλλάζει. Υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν την γυναικεία ομάδα. Στο φετινό ρόστερ της γυναικείας ομάδας υπήρχαν 7 νεανίδες».

Για τις νεανίδες: «Έχουν ξεκινήσει τα play-off και την Τρίτη κερδίσαμε τον Ηρακλή. Την επόμενη Τρίτη παίζουμε μέσα στο Ιβανώφειο και αν κερδίσουμε, τότε πάμε στους τελικούς που ξεκινάνε την άλλη Τρίτη με τον ΠΑΟΚ».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια