Στην εκδήλωση για τα 102 χρόνια του Αρη το γυναικείο του συλλόγου-Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε όμορφο οικογενειακό κλίμα και με όλα τα τμήματα να δίνουν το παρών η εκδήλωση για τα 102 χρόνια του Αρη και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Αρη.







Όπως γράφει η σελίδα ARIS Women Basketball CLUB από το γυναικείο του στην εκδήλωση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τον προπονητή Γιώργο Ατακτίδη, τους βοηθούς προπονητή Σίμο Μαρβάκη και Γιώργο Μηλιαρά, δύο παίκτριες, την Βίκυ Ακσεχέρογλου και την Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου, τον έφορο Φίλιππο Κουτσφετσούλη, τον υπεύθυνο αγωνιστικού σχεδιασμού Γιώργο Αντωνιάδη και τον γενικό αρχηγό του γυναικείου,  Άγγελο Πανταζή που μοίρασε από ένα τριαντάφυλλο σε όλα τα μέλη του τμήματος. Η Βίκυ Ακσεχέρογλου παρέλαβε το κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, από τον Άγγελο Χαριστέα.

Στην εκδήλωση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου του ΑΣ, Θωμά Γιώτα ο οποίος «έφυγε» πριν δύο ημέρες αιφνίδια από τη ζωή, αλλά και στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια