Η κλήρωση της τρίτης φάσης των εφήβων στην ΕΚΑΣΘ-Τι προβλέπεται από την προκήρυξη μέχρι την τελική φάση

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ η κλήρωση της τρίτης φάσης των εφήβων. Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:







ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ-ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ-ΒΑΟ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΜΑΡΑΘΩΝ
ΔΕΚΑ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι δέκα  νικητές της Β’ φάσης μετά από κλήρωση, θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο αγώνες.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε τη χαμηλότερη θέση στη βαθμολογική κατάταξη και σε περίπτωση που κατέλαβαν την ίδια θέση στους ομίλους κατά την Α΄ φάση, με βάση την σειρά κλήρωσης.

Δ’ ΦΑΣΗ

Οι πέντε (5) νικητές των αγώνων της Γ’ φάσης, οι  εννέα (9) ομάδες του 2ου ομίλου και ο 9ος και 10ος του 1ου ομίλου σύνολο δεκάξι (16) ομάδες που θα αγωνισθούν κατόπιν κλήρωσης σε διπλούς αγώνες (εντός-εκτός).

Οι ομάδες 9 & 10 του 1ου ομίλου και οι ομάδες 1-6 του 2ου ομίλου, τον πρώτο αγώνα θα τον δώσουν στην έδρα των αντιπάλων τους.

Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι ομάδες του 1ου ομίλου και οι έξι (6) πρώτες ομάδες του 2ου ομίλου.

Ε’ ΦΑΣΗ

Οι οκτώ (8) νικητές των αγώνων της Δ’ φάσης και οι οκτώ (8) ομάδες του 1ου ομίλου, σύνολο δεκαέξι (16) ομάδες  θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε  διπλά παιχνίδια.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις έδρες των ομάδων των οκτώ (8) νικητών της Δ΄ φάσης
Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους ομάδες οι 8 πρώτες ομάδες  του 1ου ομίλου

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές των αγώνων της Ε’ φάσης (8 ομάδες) θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο (2) αγώνες κατόπιν κλήρωσης.

Δεν θα παίξουν μεταξύ τους σε περίπτωση που προκριθούν οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες του 1ου ομίλου.

Γηπεδούχοι στο πρώτο αγώνα  θα είναι:

α) η ομάδα που κατέλαβε την υψηλότερη θέση σε περίπτωση που αγωνίστηκαν στην πρώτη φάση στον ίδιο όμιλο και β) όπως κληρωθούν αν έχουν αγωνισθεί σε διαφορετικό όμιλο στην πρώτη φάση.

Νικητής θεωρείται η ομάδα που στους δύο (2) αγώνες συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς. Αν συγκέντρωσαν τους ίδιους βαθμούς, τότε λαμβάνεται υπ’ όψη η διαφορά πόντων και αναδεικνύεται νικητής η ομάδα με την μεγαλύτερη διαφορά.
Αν συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε ορίζεται ένας αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο.
Στους παραπάνω αγώνες πρέπει να υπάρξει νικητής και δεν υπάρχει ισόπαλο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που λήξει από τον διαιτητή ισόπαλος θα συνεχισθεί με πεντάλεπτη παράταση  ή όσες παρατάσεις χρειάζονται για να αναδειχθεί νικητής.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές των αγώνων της ημιτελικής φάσης (4 ομάδες), θα αγωνιστούν με σύστημα πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο μετά από κλήρωση. Δεν θα αγωνιστούν  τη πρώτη ημέρα οι ομάδες που έχουν καταλάβει τις δύο (2) πρώτες θέσεις του 1ου ομίλου της Α’ Φάσης και την δεύτερη ημέρα οι νικητές της πρώτης ημέρας.

Ο πρώτος της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ανακηρύσσεται πρωταθλητής εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγων.περ.:2015/2016 και αντιπροσωπεύει την Ένωση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2015/2016.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια