ΑΣΚ Λαγυνών: «Διαστρεβλώνει τα γεγονότα η Αναγέννηση Φλόγα»

Από το εκτελεστικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΣΚ Λαγυνών πήραμε νέα ανακοίνωση για τον αγώνα με την Αναγέννηση Φλόγα που αναφέρει τα εξής:











«Η ομάδα μας δεν πρόκειται να μπει στην διαδικασία αντιπαράθεσης για το τι συνέβη τελικά στο ΔΑΚ πολίχνης το βράδυ της Παρασκευής, καθώς η Αναγέννηση Φλόγας έχει επιλέξει εκτός της διαστρέβλωσης των πραγματικών γεγονότων (οι παρευρισκόμενοι φίλαθλοι ξέρουν ακριβώς τι έλαβε χώρα το βράδυ του παιχνιδιού), να λέει ψέματα και στον ίδιο της τον εαυτό όποτε δεν υπάρχει ουσιαστικό νόημα στη συνέχιση του θέματος.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εν λογω ομάδας επέλεξαν να πάνε στο θέμα παρακάτω και να μιλήσουν για αξίες και ήθος επί προσωπικού. Θυμίζουμε και σε εκείνους λοιπόν αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο ότι μιλάμε για την ομάδα που έχει άκρως καθοδική πορεία τα τελευταία τρία χρόνια και θα σταθούμε σε αυτό χωρίς να ασχοληθούμε με τα σκάνδαλα στα οποία φημολογείται ότι έχει εμπλακεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Καλή η παρελθοντολαγνεια κύριοι αλλά την ομάδα που αναφέρετε την έχρισαν άνθρωποι που πραγματικά αγάπησαν και αγαπούν το μπάσκετ και όχι το συμφέρον και την «τσέπη» τους. Τέλος, περί ελληνορωμαϊκής, είστε η μοναδική ομάδα που παραπονέθηκε για σκληρό παιχνίδι από όλους τους αντίπαλους μας στην κατηγορία και από τις ομάδες που έχασαν και στις δυο μεταξύ μας αναμετρήσεις (χωρίς μάλιστα να μας υπολογίζετε σαν ομάδα ιδιαίτερα).

Το μπάσκετ ήταν είναι και θα είναι ένα άθλημα με επαφή και ο κάθε αθλητής εν γνώση του συμμετέχει με κίνδυνο να τραυματιστεί, όχι γιατί πάντα φταίνε οι αντίπαλοι(όπως αυτό υποστηρίζετε), αλλά διότι και αυτό είναι ένα κομμάτι του αθλητισμού. Αν θεωρείτε ότι και αυτό είναι λάθος δικό μας, καλό θα ήταν να εγκαινιάσετε και να δώσετε βάση περισσότερο στο τμήμα βόλεϊ της ομάδος σας.

Καλή συνεχεία και καλή τύχη στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Θα είναι κρίμα να ολοκληρώσετε τόσο γρήγορα το ταξίδι σας από τις εθνικές κατηγορίες μέχρι την τελευταία κατηγορία της τοπικής ένωσης».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια