Η κοπή πίτας και η γιορτή του Μακεδονικού-Φωτορεπορτάζ και βίντεο

Μια όμορφη εκδήλωση, σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποίησε ο Μακεδονικός, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου το οποίο είχε κατακλυστεί από κόσμο.



Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, με πρόεδρο τον κ. Παύλο Ανδρώνη, η ανδρική ομάδα και οι ακαδημίες, όλοι οι προπονητές, αλλά και αρκετοί γονείς μαζί με φίλους του σωματείου έδωσαν το παρών δημιουργώντας μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις βραβεύσεις ξεχωριστών ανθρώπων για το Μακεδονικό, όπως ο ένθερμος υποστηρικτής του σωματείου και ένας άνθρωπος που βρίσκεται κάθε μέρα δίπλα στους αθλητές, ο Αντώνης Παπαντωνίου, επίσης οι χορηγοί-υποστηρικτές των ακαδημιών όπως ο Χρήστος Ντόντης διευθυντής και καθηγητής Μαθηματικών των ομώνυμων φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης καθώς και ο μέτοχος και συνιδιοκτήτης της αλυσίδας ψητοπωλείων «Δια χειρός Αρέτου», Γιώργος Κουράγιος, που για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογό.

Έπαινοι στους νεαρούς αθλητές

Ακολούθησαν οι απονομές επαίνων σε νεαρούς αθλητές οι οποίοι διακρίθηκαν αλλά και έδωσαν το παρών σχεδόν σε όλες τις προπονήσεις του τμήματος τους και ήταν οι Φωτούδης Φώτης (τζούνιορ), Μπουτσιούκης Απόστολος (προ μίνι), Εμμανουηλίδης Γιώργος (μίνι).

Ο Μακεδονικός τίμησε όμως και τους αριστούχους μαθητές χαρίζοντας τους επίσης έναν έπαινο. Από το μπάσκετ τιμήθηκαν οι Αστερίου Γιώργος και Καρακάρης Σταύρος.

Λίγο πριν το φινάλε της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του σωματείου κ. Παύλος Ανδρώνης έκοψε την πίτα και μοίρασε τα κομμάτια, ενώ όλα τα παιδιά πήραν πιτάκια και οι τυχεροί «αμείφθηκαν» με πλούσια δώρα.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια