Χρηστίδης: «Απερίγραπτο συναίσθημα να είσαι μέλος του Άρη»

Ο νεαρός παίκτης του Άρη, Βασίλης Χρηστίδης, που είναι δανεικός στον Μαντουλίδη, μίλησε στο Yellowradio 92,8 και την εκπομπή YellowNews για τον τελικό του σχολικού και τη συνέχεια της καριέρας του με τον Άρη.





Για τη νίκη- πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Λυκείων Ανατολικής Θεσσαλονίκης: «Περάσαμε το Αριστοτέλειο Κολλέγιο και την Παρασκευή παίζουμε τον τελικό με το Ελληνικό Κολλέγιο. Θα πανηγυρίσαμε, χαρήκαμε και από αύριο θα ασχοληθούμε με τον τελικό, καθώς και το Ελληνικό κολλέγιο έχει δύσκολη ομάδα. Την Παρασκευή στις 12:00 στη Μίκρα είναι ο τελικός».

Αν το 2015 ή το 2016 είναι καλύτερη δική του χρονιά: «Κάθε χρονιά έχει την ιδιαιτερότητα της. Η περσινή χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού. Η νέα σεζόν ξεκίνησε με πολλές υποχρεώσεις, αλλά στη μέση της χρονιάς δεν μπορείς να κρίνει ποια ήταν καλύτερη».

Για τις προπονήσεις με τον Άρη και τον Μαντουλίδη: «Είναι δύσκολη χρονιά, όπως είναι όλες. Έχουμε την ανδρική κατηγορία με τον Μαντουλίδη και το στόχο που έχουμε με το εφηβικό. Όσο για τον Άρη θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά και του χρόνου να είμαι σε επίπεδο να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να μπορέσω να βοηθήσω μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης. Προπονήσεις κάνω και με τον Άρη, αλλά είναι έπειτα από συνεννόηση και αν βολεύει με την ομάδα του Μαντουλίδη. Προσπαθώ  όσο μπορώ να είμαι κοντά στην ομάδα. Όταν κάνω προπονήσεις με τον Άρη είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και δεν μπορείς να το περιγράψεις. Έχει παίκτες που μπορούν να σου δώσουν πολλά».

Αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του Άρη: «Δεν ξεχωρίζω κανέναν γιατί είναι όλοι συμπαίκτες μου και δεν θα ήθελα να αδικήσω κάποιον. Όλοι σου προσφέρουν και κάτι διαφορετικό. Γενικά από το μπάσκετ όλοι θα ζήλευαν τη πορεία του Γιάννη Αντετοκούμπο και σίγουρα είμαι ένας φαν του».

Για την βράβευση από το σχολείο του για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού: «Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή, γιατί φέτος κλείνω και 10 χρόνια στον Μαντουλίδη και το να σε βραβεύει μια ομάδα που έχεις προσφέρει τόσα είναι κάτι πολύ ωραίο. Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους του Μαντουλίδη και με έχουν βοηθήσει πολύ».


Για το ματς με την ΑΕΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο Άρης θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του και θα είναι πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Μακάρι να παίξουν όλοι καλά και να πάρει τη νίκη η ομάδα μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια