Ανετη επικράτηση του Εθνικού Ευόσμου-Ανακοίνωση για τους αντιπάλους τους

Νίκη για τον Εθνικό Ευόσμου στο ΕΑΚ Νεάπολης απέναντι στην αδύναμη Τερψιθέα Ευαγγελίστριας με 38-51, με την διαφορά να φτάνει ακόμη και στους 22 πόντους.





Κορυφαίοι για τον Εθνικό οι Παναγιωτίδης, Σοφιανίδης, Γιαννακίδης, ενώ συγκινητική ήταν η προσπάθεια των Παλλάκη και Αναστασίου, οι οποίοι ήταν ακρογωνιαίοι λίθοι στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και στο σετ παιχνίδι.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδας των νικητών, «το παιχνίδι σκιαγραφήθηκε από τις ύβρεις του αντίπαλου προπονητή και παράγοντα της Τερψιθέας ο οποίος πέντε λεπτά πριν το τέλος και ενώ το παιχνίδι ήταν στους 22 πόντους ο προπονητής μας πήρε τάιμ άουτ, με τους παράγοντες της Τερψιθέας να βρίζουν χυδαία την ομάδα μας».

Το ΔΣ της ομάδας σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: «Στον αθλητισμό οι ύβρεις καφενείου δεν χωράνε, ειδικά όταν στο γήπεδο υπάρχουν τμήματα υποδομής που αγωνίζονται μετά και γίνονται μάρτυρες αυτών των καταστάσεων. Ο Εθνικός από την αρχή τις χρονιάς δίνει μαθήματα σεβασμού και φιλοξενίας προς τις αντίπαλες ομάδες, είτε κερδίσει, είτε χάσει.

Η Τερψιθέα όπως και στο πρώτο ματς έδειξε δείγματα καφενείου και συμπεριφορά αλάνας, παρόλα αυτά η ομάδα μας, μετά το τέλος έδωσε τα χέρια στην αντίπαλη ομάδα και ας αρνήθηκαν οι γηπεδούχοι να πράξουν το ίδιο. Ποτέ δεν αναφερθήκαμε προς αυτούς, ποτέ δεν ανταλλάξαμε ουδεμία λέξη και κρατήσαμε το επίπεδο ψηλά. Γι'αυτό και όταν το παιχνίδι πήγε στους 22 πόντους ο προπονητής μας προτίμησε να δώσει χρόνο και στην υπόλοιπη ομάδα αντί να διευρύνει την διαφορά».


Δεκάλεπτα: 11-13, 16-29, 27-41, 38-51
Διαιτητές: Γαβρίδης-Λάσπα
ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ (Δημόπουλος Ν.- Δημόπουλος Χ.): Καρτάλης 9(1), Δεληγιάννης 9, Βαρυτιμίδης 8, Τσεκλίδης 6, Εσέρογλου 3(1), Χατζηχρήστου 3, Βασιλείου, Λαζαρίδης, Κανουράς, Μαυρουδής.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Οταμπασίδης): Σοφιανίδης 15, Γιαννακίδης 12, Παναγιωτίδης 10(1), Κωδωνάς 3(1), Παλλάκης 3(1), Τσουκαλάς 2, Μιμήκος Σ. 2, Σταυρίδης 2, Τσουκαλάς 2,. Ζαχαριάδης, Χιτ, Μιμήκος Α.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια